Ministrul Apararii: Anunt pentru Armata Romana de ULTIMA ORA in Urma Actiunilor din Romania

Ministrul Apararii Anunt Armata Romana ULTIMA ORA Urma Actiunilor Romania

Ministrul Apararii a facut un foarte important anunt de ultima ora pentru militarii Armatei Romane, in urma unor actiuni pe care le-a desfasurat in ultimele zile, iar asta pentru ca a vizitat cateva dintre institutiile care fac echipamente pentru soldati, si care sunt dotate cu aparatura moderna pentru a le fabrica.

Ministrul Apararii a fost deasemenea in vizita inclusiv in locatiile in care isi petrec timpul militarii in rezerva, seniorii Armatei Romane fiind o prioritate pentru Angel Tîlvăr in actualul mandat, iar mai jos puteti vedea detalii cu privire la ceea ce a fost realizat de catre acesta in cadrul vizitelor derulate.

“Militarii români vor avea echipamente de cea mai înaltă calitate. Pot spune asta după ce am văzut cum sunt testate materialele din care se fac produsele și echipamentul militar specific Armatei României, la Croitoria Militară și Laboratorul de inspecții și încercări al MApN. Cele două unități, date în folosință în vara acestui an, satisfac nevoile Armatei, dar și ale altor instituții din arhitectura de securitate a țării.

Am vrut să văd și condițiile de muncă în care își desfășoară activitatea angajații din aceste unități și am motive să cred că și această componentă a calității vieții este satisfăcută. În Armata României suntem interesați de condițiile de trai, de salarizare și de muncă ale militarilor noștri, dar și de calitatea vieții militarilor în rezervă și în retragere. Din acest motiv, am vrut să văd personal care este stadiul lucrărilor la Clubul Seniorilor, care sper să fie funcțional în acest an.

Militarii în rezervă și în retragere vor avea la dispoziție spații recreative, dar și o zonă pentru recuperare medicală. Cei care au și-au servit Patria, seniorii din Ministerul Apărării Naționale, merită respectul și grija noastră. Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a vizitat Croitoria militară și Laboratorul de inspecții și încercări al MApN, din București. Ministrul Tîlvăr a discutat cu angajații unităților și a vizitat spațiile în care aceștia își desfășoară activitatea.

De asemenea, ministrului i-a fost prezentată aparatura modernă folosită, care va ajuta la creșterea capacității de producție și a calității produselor fabricate. „Croitoria și laboratoarele, date în folosință în vara acestui an, satisfac nevoile Armatei României, dar și ale altor instituții din arhitectura de securitate a țării.

Am fost interesat de condițiile de muncă în care își desfășoară activitatea angajații din aceste unități. și am motive să cred că și această componentă a calității vieții este satisfăcută”, a precizat ministrul Tîlvăr. În atelierul de croitorie se pot confecționa produse și elemente de echipament militar specific Armatei României.”