Orange ATACA DIGI Mobil, Decizia Oficiala cu care Surprinde in Totalitate

Orange ATACA DIGI Mobil Decizia Oficiala Surprinde Totalitate

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa aduca in atentia tuturor oamenilor ceea ce trebuie sa stie in legatura cu una dintre hotararile foarte importante pe care le-a luat, iar in baza ei ofera abonamente de telefonie mobila foarte ieftine pentru toti romanii.

Orange a decis ca pentru romanii care decid sa-si activeze un abonament de telefonie mobila online, sa ofere preturi lunare care incep de la doar 2 euro, cu 77% reducere fata de valoarea normala, iar acesta este un atac direct la cei de la DIGI Mobil, care au oferte similare disponibile in aceasta perioada de timp.

Orange ATACA DIGI Mobil, Decizia Oficiala cu care Surprinde in Totalitate

Orange ATACA DIGI Mobil Decizia Oficiala Surprinde Totalitate digi mobil

Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai sus, cei de la Orange Romania au decis sa ofere abonamentul Fun 9 la pretul de doar 2 euro pe luna, in primele 12 luni de abonament, pentru clientii din Romania, o valoare extrem de mica, in baza careia compania poate concura direct cu cei de la DIGI Mobil in tara.

Orange Romania ofera beneficii oarecum similare cu cei de la DIGI Mobil pentru abonament, iar per total, pentru un contract pe 24 de luni, vorbim despre un pret lunar de doar 6 euro pentru clientii din Romania, dar calitatea superioara a serviciilor grupului francez, merita fara discutie diferenta de bani.

Orange Romania a initiat de ceva timp un proces prin care vrea sa concureze mai serios cu DIGI Mobil pentru a atrage clienti noi, in special pe partea de portare, asa ca nu ar trebui sa ne mire ceea ce vedem acum in materie de oferte venite de la companie.