Formula 1: ACUZATIILE Dure ale lui Lewis Hamilton Dupa Decizia Echipei Mercedes

Formula 1 ACUZATIILE Dure Lewis Hamilton Decizia Echipei Mercedes

Formula 1 a trecut zilele trecute printr-un nou scandal care ne arata cat de competitiv este acest sport, dar si cat de repede se poate ajunge in situatia ca pilotii sa aiba dispute foarte serioase cu echipele proprii, Lewis Hamilton lansand o serie de acuzatii dure impotriva celor de la Mercedes, din cauza unei decizii luate de catre echipa.

Formula 1 este un sport foarte imprevizibil, iar Lewis Hamilton spune ca decizia echipei Mercedes de a-i schimba cauciucurile in cadrul Grand Prix-ului din Olanda, s-a dovedit a fi una gresita, din cauza careia a pierdut sansa de a se plasa pe podium, incercand doar sa tina pasul cu ceilalti soferi.

Formula 1 ne arata inca o data de ce este important ca pilotii sa aiba parte de sustinere din partea echipelor din care fac parte, iar Lewis Hamilton da de inteles ca Mercedes inca mai are multe de facut pentru a reusi sa-i ofere tot ceea ce are nevoie pentru a avea performantele pe care le doreste.

“Mă simt foarte bine. Cred că nu știam cu adevărat cum va merge astăzi și am stat aici aseară, pur și simplu, mi-am zguduit creierul, doar mă gândeam unde am greșit și cum am ajuns în această poziție. Și apoi mă străduiam să încerc să îmi dau seama cum pot progresa în acea dimineață.

Apoi am fost singurul cu cauciucul mediu. Și am vrut să fiu deplasat pentru toți cei din jurul meu, nu pentru toți cei de pe grilă. În cele din urmă, a fost chemarea echipei și am plătit prețul pentru asta. Și apoi am ieșit ultimii, apoi după aceea am fost doar urmărit, mi-am ținut capul în jos.”