BCR Romania Anunta SCHIMBARI pentru Clientii care au Conturi la Banca

BCR Romania Anunta SCHIMBARI Clientii Conturi Banca

BCR Romania, una dintre principalele institutii financiare care activeaza in Romania la ora actuala, a anuntat in mod oficial o serie de schimbari pentru clientii care au conturi la banca, iar asta pentru ca in atentia lor aduce la ora actuala faptul ca a facut o serie de imbunatatiri pentru aplicatia de mobile banking George.

BCR Romania explica mai jos ce fel de modificari au fost facute penteu aplicatia care poate fi utilizata pe telefoanele iPhone si Android, ele vizand platile realizare direct folosind aplicatia, deoarece incepand de acum se vor putea realiza transferuri non-SEPA direct din cadrul ei, de catre oricine este interesat de asta.

BCR Romania Anunta SCHIMBARI pentru Clientii care au Conturi la Banca

Conform celor de la BCR, atunci cand efectuam o plata catre o autoritate fiscala vom vedea inclusiv numarul de identificare personala/fiscala pe dovada platii, astfel ca va fi mai usor de folosit acest document, in cazul in care este nevoie de el, fiind confirmata si autoritatea fiscala care a primit banii de la noi.

BCR incearca sa le ofere clientilor din toata Romania servicii cat mai bune, iar asta presupune uneori inclusiv efectuarea unor schimbari de acest gen, inclusiv in cadrul aplicatiilor de internet si mobile banking, insa ele sunt de bun augur, asa ca merita sa ne bucuram de aceste imbunatatiri cand ne sunt oferite.

George încă evoluează. Noua versiune vine cu câteva îmbunătățiri importante ale plăților și multe altele. De acum înainte veți putea face transferuri non-SEPA direct din aplicația dvs. mobilă. Mai mult, atunci când efectuați o plată către o autoritate fiscală, veți găsi și numărul de identificare personală/fiscală pe dovada plății.