Formula 1: LOVITURA data de Lewis Hamilton cu Noul Contract pentru Mercedes

Formula 1 LOVITURA data Lewis Hamilton Noul Contract Mercedes

Formula 1 nu va ramane foarte curand fara Lewis Hamilton, iar asta deoarece pilotul britanic este tot mai aproape de a semna o prelungire a contractului in baza caruia conduce masinile celor de la Mercedes, iar asta pentru ca informatii venite de la presa britanica anunta o suma colosala oferita de germani.

Formula 1 ofera salarii generoase pilotilor care castiga curse multe, iar Max Verstappen stie asta foarte bine, fiind cel mai bine platit pilot din competitie in momentul de fata, insa Lewis Hamilton ar urma sa isi recastige “coroana”, deoarece conform noului contract pregatit de catre Mercedes, ar urma sa castige 50 de milioane de lire pe an.

Formula 1 are multi pilot bine platiti, dar Lewis Hamilton vrea sa redevina “rege” la aproape 38 de ani, fiind de acord sa fie pilot la Mercedes pana la 40 de ani, dar nu e de acord cu termenii privind disponibilitatea pentru promovarea produselor sponsorilor echipei germane, dorind o perioada mai scurta de timp in care sa fie disponibil pentru ei, iar aici sunt blocate negocierile.

“Habar n-am cum va fi asta. Max va fi dispărut de câteva secunde, așa cum este întotdeauna. Și apoi cred că pentru noi, să sperăm că avem un weekend mai bun și poate că putem lupta pentru un podium, pe care ar trebui să-l avem în acest weekend.

Probabilitatea este ca durata contractului – estimată a fi de doi ani – să fi fost convenită deja. La fel și salariile de aproximativ 50 de milioane de lire sterline pe an. Cu toate acestea, actulul blocaj in discutiile dintre parti este concentrat pe perioada de timp pe care Hamilton va fi obligat contractual să fie disponibil pentru sponsorii Mercedes.”