Vodafone Suprinde TOTAL Romanii, ce da GRATUIT pentru Clientii din Toata Tara

Vodafone Suprinde TOTAL Romanii GRATUIT Clientii Toata Tara

Vodafone, unul dintre grupurile de telecomunicatii cu cel mai mare numar de clienti activi in Romania la ora actuala, a decis sa-i surprinda total pe clientii care au nevoie de serviciile sale, iar asta pentru ca in atentia oamenilor aduce faptul ca le ofera carduri de carburant si abonamente gratuite, prin aplicatia MyVodafone.

Vodafone vorbeste mai jos despre acest parteneriat special pe care il deruleaza impreuna cu cei de la Rompetrol, iar asta deoarece ambele companii ii ajuta pe romani sa se bucure de aceste beneficii speciale, desigur pentru o perioada limitata de timp in Romania, dar chiar si asa, vorbim despre ceva care poate ajuta multa lume.

Vodafone Suprinde TOTAL Romanii, ce da GRATUIT pentru Clientii din Toata Tara

Pentru a putea beneficia de aceasta promotie nu trebuie sa facem foarte multe, iar asta pentru ca e nevoie doar sa accesam aplicatia MyVodafone a celor de la Vodafone Romania, si sa salvam un voucher din sectiunea Vodafone Happy, iar dupa aceea suntem automat inscrisi pentru a castiga voucherelre Rompetrol si abonamentele gratuite.

Vodafone Romania nu este la prima campanie de acest gen in Romania, si cu siguranta nu va fi la ultima, iar asta pentru ca grupul de telecomunicatii cauta in mod constant sa le ofere clientilor doar cele mai bune servicii, dar si premii pentru a-i pastra pe clientii fideli care-i folosesc serviciile in aceasta perioada.

Fă-ți plinul de premii! Intră în aplicația My Vodafone pentru iPhone si Android, salvează un voucher din secțiunea Vodafone Happy și ești înscris automat în concursul pentru: carduri de carburant; abonamente gratuite.