Netflix: 2 Anunturi Oficiale IMPORTANTE pentru Abonatii din Intreaga Lume

Netflix 2 Anunturi Oficiale IMPORTANTE Abonatii Intreaga Lume

Netflix, in continuare cea mai importanta platforma de streaming video la cerere din intreaga lume, cu peste 200 de milioane de abonati care-i folosesc serviciile la nivel global, a decis sa aduca in atentia tuturor 2 noi filme pe care se pregateste sa le lanseze in cursul lunilor urmatoare, dupa cum puteti vedea si mai jos.

Netflix aduce, in primul rand in atentie, filmul The Killer, care il are in centru pe celebrul actor Michael Fassbender, si mai jos puteti vedea un trailer pentru productia care este pregatita pentru lansare, data de 10 noiembrie fiind aleasa pentru distributie in platforma, in octombrie ea urmand a ajunge in cinematografe.

Netflix: 2 Anunturi Oficiale IMPORTANTE pentru Abonatii din Intreaga Lume

Cei de la Netflix anunta deasemenea lansarea in perioada sarbatorilor de iarna a unui film special gandit pentru cei care vor sa se bucure de Craciun, el avandu-i in prim-plan pe actorii Jennifer Garne si Ed Helms, doi dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati de la Hollywood, data de 30 noiembrie fiind aleasa pentru punere in distributie.

Netflix mai are deasemenea multe alte titluri foarte interesante pregatite pentru lansare in cursul urmatoarelor luni, astfel ca trebuie doar sa ne uitam cu foarte mare atentie la tot ceea ce este “aliniat” pentru lansare, deoarece vom avea multe productii interesante de care sa ne bucuram in urmatoarele luni de zile.

După o accidentare fatală, un asasin se luptă cu angajatorii lui și cu el însuși într-o vânătoare internațională de oameni despre care insistă că nu este personală. Urmărește filmul The Killer al lui David Fincher, cu Michael Fassbender, în cinematografe selectate octombrie și pe Netflix pe 10 noiembrie.

O comedie cu schimbul de corp Jennifer Garner este pe drum de sărbători. Cu Ed Helms, Emma Myers (de miercuri!), Brady Noon și legendara Rita Moreno, Family Switch va avea loc pe 30 noiembrie.