WhatsApp: Doua Explicatii IMPORTANTE daca ai iPhone sau Android

WhatsApp Doua Explicatii IMPORTANTE daca ai iPhone Android

WhatsApp transmite doua explicatii foarte importante pentru oamenii care folosesc platfoorma de pe iPhone sau Android, iar asta pentru ca vrea sa le puna in vedere ceea ce trebuie sa stie atunci cand incearca recuperarea contactelor, acest lucru fiind posibil exclusiv prin sistemul de operare al telefonului lor.

WhatsApp vorbeste inclusiv despre situatia in care nu putem vedea informatiile unui profil al unui utilizator, oferind si cateva explicatii cu privire la motivele din cauza carora s-ar putea intampla acest lucru, ele fiind multiple, dar e bine sa le stim, pentru ca asa ne putem face o idee daca exista o problema cu telefonul, sau nu.

Recuperarea contactelor pierdute în WhatsApp

Contactele dvs. sunt recunoscute în mod activ din agenda de adrese de pe telefon. Aplicația va detecta automat contactele WhatsApp și le va adăuga la lista de contacte WhatsApp.

Dacă doriți să restaurați contactele pierdute, este posibil să le restaurați numai dacă ați făcut anterior o copie folosind funcțiile telefonului. Din păcate, dacă nu reușiți să vă restaurați contactele, WhatsApp nu vă poate restaura contactele.

Nu pot vedea informațiile de profil ale unei persoane de contact

Setările de confidențialitate vă permit să ascundeți ultimele voastre văzute și online, fotografia de profil, despre, starea sau chitanțele citite. Este posibil să nu puteți vedea informațiile altcuiva din cauza modului în care și-a setat setările de confidențialitate.

Dacă nu puteți vedea ultima dată accesată și online a altcuiva, fotografia de profil, despre, starea sau chitanțele citite, poate fi din cauza uneia dintre următoarele:

  • Există o problemă temporară de rețea.
  • Dvs. sau utilizatorul v-ați modificat setările de confidențialitate pentru ultima vizualizare și fotografia online sau de profil.
  • Tu și utilizatorul trebuie să vă resincronizați contactele.
  • Ești blocat de contact.
  • Este posibil să nu le aveți salvate ca contact.
  • Este posibil să nu te fi salvat ca contact.
  • Poate că nu ți-au trimis mesaj înainte.