Ministrul Educatiei: Anunturile de ULTIMA ORA pentru Milioane de Elevi la Inceputul Anului Scolar

Ministrul Educatiei Anunturile ULTIMA ORA Milioane Elevi Inceputul Anului Scolar ligia deca

Ministrul Educatiei transmite o serie de importante anunturi de ultima ora pentru milioanele de elevi din toata Romania la inceput de an scolar, dupa cum puteti vedea si mai jos, iar asta pentru ca Ligia Deca aduce in atentia lor, intr-o prima faza importanta procesului prin care vor trece incepand de acum.

Ministrul Educatiei vorbeste deasemenea inclusiv despre rezultatele importante pe care un proiect important derulat prin PNRAS I le-a avut la o scoala din Baia de Cris Hunedoara, in ultimele luni Ligia Deca prezentand mai multe proiecte de succes derulate de catre scolile din toata Romania cu fonduri europene.

“Emoție și noi obiective, la început de an școlar, pentru toți cei care sunt parte din lumea educației! Dragi copii, Școala este un spațiu al învățării și al prieteniei. Este, în aceeași măsură, locul în care se nasc visuri și obiective. Să nu uitați că primul pas spre împlinirea lor este să credeți în ele! Dragi profesori, Aveți un rol esențial în educația copiilor noștri. Vă mulțumim pentru că le sunteți alături zi de zi, fiindu-le ancore în învățare și sprijin emoțional!

Dragi părinți, Școala nu este singurul loc al devenirii copiilor noștri, familia este și va rămâne sursa lor de echilibru, unul esențial nu doar pentru starea lor emoțională, ci și pentru susținerea procesului educațional. Vă dorim tuturor un an școlar bun! Cu înțelegerea deplină a lui „împreună”, pentru binele copiilor noștri!

Astăzi, împărtășim o parte din rezultatele PNRAS I, desfășurat la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Baia de Criș, județul Hunedoara. Aceste eforturi demne de laudă demonstrează angajamentul față de educația elevilor noștri.  Modernizarea sălilor de clasă și achiziționarea de #echipamente IT le-au permis profesorilor să creeze un mediu de învățare modern și stimulant.

Prin orele remediale și mesele calde oferite, această școală a susținut elevii în consolidarea cunoștințelor lor, oferindu-le șanse egale pentru un viitor mai luminos. Atelierele de vară au adus bucurie și creativitate în viețile elevilor, dezvoltându-le abilitățile artistice și aptitudinile într-un mod distractiv și educativ.

Tabăra de vară de aventură și învățare de la Straja a fost o experiență inestimabilă, oferind elevilor oportunitatea de a-și dezvolta aptitudinile într-un mediu natural și sigur. Această abordare holistică reprezintă un pas important în reducerea abandonului școlar și în creșterea motivației și performanței școlare. Cu sprijinul vostru, continuăm să construim un viitor mai bun pentru generațiile viitoare.”