Netflix: Mesajul Oficial pentru MILIOANE de Oameni, ce Transmite Compania

Netflix Mesajul Oficial MILIOANE Oameni Transmite Compania

Netflix transmite in mod oficial un mesaj important pentru milioane de oameni din intreaga lume, iar asta pentru ca aduce in atentia tuturor ceea ce trebuie sa stie cu privire la felul in care poate fi transferat un profil foarte rapid si fara pre amulte batai de cap.

Netflix explica in mod oficial mai jos pasii pe care trebuie sa ii urmam pentru a ne bucura de posibilitatea de a transfera foarte rapid orice fel de profil pe care-l avem in platforma de streaming video la cerere, insa daca vreti detalii suplimentare, atunci le gasiti pe website.

Transferuri de profil

Transferul de profil permite membrului Netflix și persoanelor care folosesc contul membrului să transfere un profil într-un cont nou, într-un cont existent sau într-un spațiu suplimentar pentru membru – inclusiv recomandările, istoricul de vizionare, Lista mea, salvările de jocuri, setările și multe altele.

Funcția de transfer al profilului este inclusă în contul dvs. Dacă nu doriți să permiteți această funcție în contul dvs., puteți dezactiva transferurile de profil urmând instrucțiunile de mai jos.

Un profil poate fi transferat atâta timp cât:

  • este pe un cont activ
  • nu este un profil pentru copii
  • nu este protejat prin PIN (dacă are un PIN, eliminați-l și apoi transferați)
  • nu are atașată o adresă de e-mail de profil