Volodimir Zelenski Vorbeste despre Brigazile de Soldati care Lupta pentru Viitorul Ucrainei!

Volodimir Zelenski Vorbeste Brigazile Soldati Lupta Viitorul Ucrainei

Volodimir Zelenski vorbeste in mod oficial despre brigazile de soldati care lupta in momentul de fata pe frontul dintre Ucraina si Rusia, iar asta pentru ca zilnic aduce in atentia noastra faptul ca militarii curajosi isi dau viata pentru a apara teritoriul ucrainean.

“Astăzi, lângă orașul Chasiv Yar din regiunea Donețk, teroriștii ruși au atacat un vehicul de voluntari. O lovitură directă de la un sistem de rachete antitanc. Din acest moment, știm cu siguranță că Anthony Ignat din Canada a fost ucis. Din păcate, este probabil și Emma Igual din Spania să fi fost ucisă.

Condoleanțe familiilor lor. Alți doi voluntari au fost duși la spitalele din Dnipro – cetățeanul german Mawick Ruben și cetățeanul suedez Johan Mathias – și li se oferă asistența necesară. Acest bombardament rusesc confirmă încă o dată cât de aproape este războiul împotriva Ucrainei de toți cei din lume care prețuiesc cu adevărat viața umană și care consideră că este datoria morală comună a umanității să oprească teroarea și să învingă răul.

Slavă tuturor războinicilor noștri! Slavă tuturor poporului nostru! Mulțumesc tuturor celor din lume care ajută Ucraina să supraviețuiască și să protejeze vieți! Vom învinge cu siguranță! Glorie Ucrainei!

Brigăzile noastre de luptă afirmă puterea ucraineană în fiecare zi și lasă ocupanților să înțeleagă că nu au locul pe pământul ucrainean. Brigada 93 separată mecanizată „Kholodny Yar”, vă mulțumim pentru puterea dumneavoastră, pentru lupta fără teamă împotriva inamicului, apărarea eroică a statului nostru în direcția Bakhmut.

Kholodnoyarivets sunt războinici curajoși și întăriți în luptă, care nu lasă invadatorilor nici o șansă. Apreciem rezultatele dvs. Suntem mândri de toți cei care sunt în luptă. Slavă tuturor soldaților noștri care distrug inamicul!”