LIVE: Vezi LANSAREA iPhone 15 si iPhone 15 Pro in Conferinta Apple Wonderlust

Live de la ora 20:00 vom vedea lansarea iPhone 15 si iPhone 15 Pro, pe care compania Apple a pregatit-o pentru fanii din intreaga lume, compania americana dorind sa le aduca in atentie oamenilor noile sale modele de telefoane, care vor veni cu foarte multe schimbari extrem de interesante.

Lansarea iPhone 15 live din conferinta Apple Wonderlust va fi transmisa in direct printr-o varietate de medii iar asta deoarece in ultimii ani cei din Cupertino si-au facut un obiectiv din a oferi pentru streaming toate conferintele in cat mai multe platforme, pentru ca un numar cat mai mare de oameni sa poata vedea noutatile.

Lansarea iPhone 15 si iPhone 15 Pro live pe YouTube

Live pe YouTube vom putea vedea lansarea iPhone 15 si iPhone 15 Pro in aceasta seara incepand cu ora 20:00, conferinta Wonderlust a celor de la Apple fiind transmisa direct pe platforma celor de la Google, iar mai sus aveti integrat player-ul care va permite sa urmariti totul in aceasta seara chiar din acest articol.

Puteti vedea live conferinta Apple Wonderlust pentru lansarea iPhone 15 si iPhone 15 Pro atat direct din acest articol, cat si din aplicatia YouTube, indiferent daca vreti sa vedeti totul de pe un telefon, o tableta, sau un calculator, asa ca alegerea ramane la voi, indiferent unde va aflati in aceasta lume.

Conferinta Apple pentru lansarea iPhone 15 live pe Apple TV si website-ul Apple

Conferinta Wonderlust a Apple pentru lansarea live a iPhone 15 si iPhone 15 Pro poate fi vazuta inclusiv direct de pe Apple TV sau website-ul Apple, cei din Cupertino punandu-ne la dispozitie playere pentru a vedea totul foarte simplu si usor inclusiv din aceste doua medii, daca vrem sa aflam rapid toate noutatile.

In cazul Apple TV vorbim despre restrictie doar pentru acest dispozitiv, pentru a vedea live lansarea iPhone 15 si iPhone 15 Pro, insa de pe website-ul Apple veti putea urmari conferinta Wonderlust indiferent daca aveti un telefon Android, sau un PC cu Windows, asa ca exista optiuni pentru toti oamenii interesati.

Noutatile iPhone 15 si iPhone 15 Pro + iOS 17 si noul Apple Watch

Lansarea iPhone 15 si iPhone 15 Pro ne va aduce inclusiv unele dintre noutatile pe care iOS 17 le va include in momentul lansarii, adica saptamana viitoare, Apple urmand a anunta in mod oficial inclusiv cand anume ne va pune la dispozitie acest update major pentru sistemul sau de operare.

Daca asteptati inclusiv lansarea unui nou Apple Watch, atunci e bine sa stiti ca Apple va dezvalui inclusiv noutati pentru aceste produse, compania din Cupertino mergand pe un trend in baza caruia avem cate un smartwatch nou in fiecare an, asa ca ramane sa vedem ce anume va fi disponibil.