Ministrul Muncii: Anuntul Oficial cu Masurile Importante Luate pentru Milioane dintre Romani

Ministrul Muncii Anuntul Oficial Masurile Importante Luate Milioane Romani

Ministrul Muncii anunta in mod oficial masurile importante care au fost luate pentru milioane de oameni, iar asta deoarece Simona Bucura-Oprescu a hotarat sa le ceara atasatilor din afara tarii sa comunice mult mai bine cu romanii care se afla in strainatate si cer ajutorul institutiilor statului roman.

Ministrul Muncii vorbeste mai jos despre felul in care a decis sa puna in aplicare aceste masuri importante pentru oamenii care locuiesc in afara Romaniei, sau doar se afla in vacanta, asa ca oricine este interesat sa afle mai multe detalii, poate sa o faca din informarea disponibila acum mai jos.

“Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu, le-a cerut atașaților români pe probleme de muncă și sociale din misiunile diplomatice să comunice mai eficient cu cetățenii și autoritățile din străinătate. Atașații României pe probleme de muncă și sociale au fost convocați la București de ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu.

Au fost inventariate soluțiile pentru problemele pe care le au lucrătorii și pensionarii care au lucrat sau lucrează în străinătate. Ministrul Simona Bucura Oprescu le-a cerut atașaților pe probleme de muncă să își concentreze activitatea pe relația directă atât cu cetățenii români, cu angajatorii lor cât și cu autoritățile din țările în care își desfășoară activitatea.

„Este nevoie să fiți vizibili, românii trebuie să știe la cine pot apela și ce puteți face pentru ei. Trebuie să fiți puntea pentru soluționarea problemelor de muncă și obținerea drepturilor pe care le au românii din afara țării în relația cu angajatorii, casele de pensii și celelalte autorități”, a declarat ministrul Simona Bucura-Oprescu.