Volodimir Zelenski Confirma o Decizie Importanta pentru Ucraina in Timpul Razboiului

Volodimir Zelenski Confirma Decizie Importanta Ucraina Timpul Razboiului

Volodimir Zelenski confirma in mod oficial o decizie foarte importanta pentru Ucraina, care a fost luata in plin razboi cu Rusia, iar asta pentru ca in cursul zilei de ieri presedintele ucrainean a salutat decizia Parlamentului Ucrainei de a mentine publice declaratiile de avere ale demnitarilor tarii.

Volodimir Zelenski saluta aceasta decizie, in acelasi timp laudandu-i pe soldatii care incearca sa lupte cu toate fortele impotriva rusilor care incearca sa distruga tot ceea ce le iese in cale, si sa cucereasca tot mai multe teritorii din tara in aceasta perioada.

“Astăzi, avem multe pentru care să le mulțumim tuturor războinicilor din cea de-a 95-a brigadă de asalt aerian. Brigada a 3-a de asalt – bravo, băieți! Brigada comună de asalt „Furie” a Poliției Naționale – mulțumesc! Toate cele trei brigăzi s-au remarcat în luptele din sectorul Bakhmut. Au fost acțiuni importante de succes.

A 46-a brigadă separată de aeromobile și a 47-a brigadă separată mecanizată – vă mulțumesc, războinici, pentru avansarea voastră! Brigada 72 separată mecanizată și brigada 79 separată de asalt aerian – vă mulțumim pentru apărarea extrem de puternică a pozițiilor noastre!

Astăzi aș dori să menționez în mod special unitățile speciale ale MID care îndeplinesc sarcini în zona Klishchiivka și alte puncte extrem de fierbinți. Mulțumesc baieti! Glorie Ucrainei!

Veto. Dimineața, a venit o lege de la Rada Supremă a Ucrainei, care menține restricții privind declarația electronică. Restricțiile sunt inacceptabile. Declarațiile trebuie să fie deschise. O dată. Nu într-un an. Registrul ar trebui deschis acum. De fapt, cu acest amendament principal, legea ar trebui votată. De preferat rapid.”