Formula 1: Cererile Importante de ULTIMA ORA ale lui Lewis Hamilton pentru Mercedes

Formula 1 Cererile Importante ULTIMA ORA Lewis Hamilton Mercedes

Formula 1 i-a generat multe batai de cap lui Lewis Hamilton in aceste ultime sezoane, pilotul britanic avand probleme destul de mari in a castiga cursele in care a fost implicat, insa de la el vin acum noi cereri importante pentru Mercedes, astfel incat urmatorul sezon sa fie unul al victoriilor si nu al dezamagirilor constante.

Formula 1 a implementat o serie de schimbari in ultimii ani, care au generat destul de multe batai de cap pentru Mercedes si au reusit sa-l tina pe Lewis Hamilton departe de podium, insa acum britanicul cere ca echipa germana sa faca mai multe pentru castigarea curselor din sezonul urmator, mai ales ca el se apropie foarte rapid de retragere.

Formula 1 va continua sa evolueze, insa Mercedes va trebui sa tina pasul cu noile reglementari, pentru ca Lewis Hamilton sa poata continua sa castige cursele in care este implicat, ceva ce desigur ca nu va fi usor de realizat, insa pilotul britanic depune eforturi serioase pentru a fi cel mai bun, dar ramane de vazut ce se va intampla in realitate.

“În fiecare weekend încă încerci să-ți asumi riscuri. Dacă și când mașina este dispusă să meargă mai departe, eu sunt dispus să merg mai departe. Sunt dispus să merg atât de departe cât este nevoie pentru a câștiga. Cred că a fost o experiență în creștere în cadrul infrastructurii.

Probabil că trebuie să încerc să dedic și mai mult timp doar din pură voință și dorind să ajung acolo. Dar nu mă deranjează asta pentru că nu ne place să pierdem și ne place munca pe care o facem. Așa că mă bucur. Cred că comunicarea s-a îmbunătățit masiv în ultimul an.”