Volodimir Zelenski: IMPORTANT Mesaj Oficial pentru Ucrainieni in Plin Razboi cu Rusia

Volodimir Zelenski IMPORTANT Mesaj Oficial Ucrainieni Plin Razboi Rusia

Volodimir Zelenski transmite un foarte important mesaj oficial pentru ucrainieni in plin razboi cu Rusia, iar asta deoarece presedintele de la Kiev vorbeste mai jos despre o zi speciala in armata tarii, cea in care sunt celebrati soldatii care lupta pe tancuri.

Volodimir Zelenski vorbeste deasemenea inclusiv despre Serviciul de Securitate al Ucrainei, care este celebrat deasemenea in cursul acestei zile, astfel ca toti ucrainienii din intreaga lume trebuie sa stie ceea ce le este transmis acum.

“Astăzi este ziua trupelor noastre de tancuri. Pentru a sărbători victoria ucraineană. În aceste zile, anul trecut, operațiunea ofensivă de la Harkov s-a încheiat. Unitățile de tancuri erau una dintre trupele din nucleul pumnului de șoc al Forțelor de Apărare Khortytsya.

Tancurile ucrainene au depășit numărul covârșitor de vehicule de luptă ale ocupanților, au distrus multe alte vehicule inamice și au capturat 77 de tancuri rusești. Pe 14 septembrie, după măsuri de stabilizare, steagul ucrainean a fost ridicat în Izyum eliberat.

Și de aceea, pe 14 septembrie, Ucraina va sărbători mereu puterea profesională a soldaților noștri de tancuri. Acum, ca întotdeauna, trupele de tancuri ne apără cu curaj și cu putere țara, distrug invadatorii și demonstrează că puterea ucraineană este invincibilă.

Îți mulțumesc pentru curaj și caracterul tău nestăpânit. La mulți ani de Ziua Trupelor de Tanc din Ucraina!

Astăzi există ceva de sărbătorit Serviciul de Securitate al Ucrainei – întreaga componență a Serviciului și a Forțelor noastre Navale. Vă mulțumim pentru triumful de astăzi: sistemul de apărare aeriană al ocupanților de pe ținutul Crimeei noastre a fost distrus.

Foarte important, bravo! Slavă tuturor celor care luptă pentru Ucraina! Și mulțumesc tuturor celor care mă ajută! Glorie Ucrainei!”