Ministrul Energiei: Deciziile Guvernului de ULTIMA ORA cu Masuri pentru Toata Romania

Ministrul Energiei Deciziile Guvernului ULTIMA ORA Masuri Toata Romania

Ministrul Energiei le dezvaluie in mod oficial tuturor romanilor o serie de decizii ale Guvernului Romaniei, cu masuri de ultima ora puse in aplicare pentru viitorul tarii, iar asta deoarece Sebastian Burduja aduce in atentie o companie numita Oil Terminal, care se afla in portofoliul ministerului condus de el.

Ministrul Energiei explica mai jos de ce aceasta companie are o importanta strategica nationala majora pentru tara noastra, iar asta deoarece investitiile care sunt facute prin intermediul eu au rolul de a asigura un viitor energetic independent si mai linistit pentru toata Romania, in special in contextul razboiului.

“Oil Terminal este o companie din portofoliul ministerului energiei, o companie mai importantă ca oricând pentru România și întreaga regiune. Deține cel mai mare terminal pentru import-export ţiţei, produse petroliere şi petrochimice la nivel naţional. Am fost într-o vizită de lucru, cu trei obiective: Analiza planului de investiții al companiei. În decembrie se finalizează un nou rezervor, cel mai mare construit după 1989, de 55.000 mc capacitate. Cererea este mare, iar în România putem și trebuie să facem lucruri.

Vizita terenului de peste 30ha pe care compania românească IULIUS va investi peste 800 de milioane de euro. Semnarea a avut loc săptămâna aceasta, la ministerul energiei. Este cel mai ambițios proiect de regenerare urbană și cea mai mare șansă de dezvoltare pentru Constanța și Dobrogea. Anunțul legat de construirea unui nou terminal pentru bitum. Un pas mare făcut de Oil Terminal pentru diversificarea surselor de venit.

Acum căutăm un partener serios pentru a investi în acest terminal. Procedura va fi competitivă și transparentă. Felicit managementul companiei pentru viziune și determinare. Voi rămâne aproape, alături de echipa ministerului energiei, pentru a susține pe deplin dezvoltarea strategică a acestei capabilități pentru România.

Astăzi am fost în fața Generației ALTFEL. Tineretul Național Liberal a organizat o școală de vară cu peste 500 de viitori lideri din toată România. Le transmit următoarele: Se spune că generaţia din care faceţi parte aleargă după mulţi iepuri. Însă, eu cred că voi sunteţi generaţia care va salva cu adevărat România.

Aveţi condiţii mult mai bune în care să aflaţi lucruri, să învăţaţi cum să fiţi mai buni, pentru că aveţi informaţia doar la un click distanţă. Voi puteţi transforma visurile în realitate! Iar visul meu este ca, la final, să pot spune ca aceasta este ţara în care copiii mei să vrea să rămână. Înainte, împreună!”