WhatsApp: Instiintarea Oficiala Extrem de IMPORTANTA pentru Toate Telefoanele Android si iPhone

WhatsApp Instiintarea Oficiala Extrem IMPORTANTA Toate Telefoanele Android iPhone

WhatsApp a publicat o instiintare oficiala extrem de importanta care vizeaza toate telefoanele Android si iPhone, ale miliardelor de oameni din intreaga lume, iar prin intermediul sau explica in mod oficial cum putem sa comunicam direct cu angajatii sai, si cum ne dam seama ca o facem cu cine trebuie.

WhatsApp stie foarte bine cat de important este pentru multi dintre utilizatorii sai sa aiba posibilitatea de a comunica in mod direct cu cei care se ocupa de platforma, astfel incat sa beneficieze de ajutor la nevoie, sau sa descopere informatii oficiale cu privire la noutatile oferite.

Despre contul oficial de chat WhatsApp

WhatsApp are un cont oficial de chat, de unde poți auzi direct de la noi. În acest chat, vom împărtăși noutăți, sfaturi utile și informații pentru a vă ajuta să profitați la maximum de WhatsApp.
Notă:

  • Nu puteți suna sau trimite un mesaj către WhatsApp în acest chat.
  • Este posibil ca această funcție să nu fie încă disponibilă în zona dvs.

Cum poți iti dai seama ca acesta este contul oficial al WhatsApp ?

  • Chat-ul oficial WhatsApp este marcat cu bifa verde verificată și are descrierea „Cont oficial WhatsApp”.
  • Dacă primiți un chat de pe canalul oficial al WhatsApp, veți vedea acest mesaj de sistem: „Acesta este un cont oficial al WhatsApp. Atingeți pentru a afla mai multe”.
  • Nu aveți posibilitatea de a trimite mesaje pentru acest chat și nu vi se va cere să partajați informații personale.

Dacă primiți un mesaj de chat de la un cont fără bifa verde care pretinde că este WhatsApp, este o înșelătorie. Nu ar trebui să răspunzi niciodată cuiva care se pretinde a fi WhatsApp. Vă rugăm să raportați și să blocați acest număr.

WhatsApp are alte conturi oficiale de chat ?

WhatsApp are alte două conturi oficiale de chat:

  • Asistență WhatsApp pentru a vă ajuta atunci când aveți nevoie de ajutor cu contul dvs.
  • Sondajele WhatsApp pentru a obține feedback pentru a ajuta la îmbunătățirea WhatsApp.

Alegeți să nu primiți mesaje despre funcții și sfaturi noi

Aveți control asupra mesajelor pe care le primiți de la WhatsApp despre noi funcții, sfaturi și informații care vă vor ajuta să profitați la maximum de WhatsApp. Dacă preferați să nu auziți de WhatsApp în acest fel, puteți fie să arhivați, fie să blocați acest chat pentru a nu mai primi oricând aceste tipuri de mesaje. Aveți întotdeauna opțiunea de a debloca chatul pentru a primi mesaje din nou în viitor. În unele cazuri rare, este posibil să vă trimitem în continuare mesaje despre informații importante și oportune legate de contul dvs., chiar dacă blocați chat-ul.