Ministrul Economiei: Anuntul Foarte IMPORTANT pentru Toti Romanii, Deciziile Oficiale Luate

Ministrul Economiei Anuntul IMPORTANT Toti Romanii Deciziile Oficiale Luate

Ministrul Economiei a publicat un foarte important anunt oficial care vizeaza toti romanii din intreaga tara, iar asta deoarece in atentia tuturor oamenilor aduce acum o intalnire foarte importanta pe care a avut-o in Germania pentru dezvoltarea si diversificarea colaborarii dintre tara noastra si landul Bavaria.

Minsitrul Economiei explica mai jos discutiile pe care le-a avut impreuna cu reprezentantii landului bavarez, iar asta pentru ca vorbim despre o colaborare extrem de importanta care poate aduce beneficii economice majore pentru un numar foarte mare de oameni din intreaga tara.

„Ministrul economiei, antreprenoriatului și turismului, Ștefan-Radu Oprea, a evidențiat, la finalul lucrărilor celei de-a X-a sesiuni a Comisiei Mixte Guvernamentale România-Bavaria, importanța consolidării relațiilor bilaterale, subliniind dorința de a dezvolta și diversifica colaborarea între cele două părți.  Ministrul Ștefan-Radu Oprea a reliefat, astfel, în cadrul discursului său, necesitatea dialogului permanent.

Dar si coordonat pentru identificarea domeniilor prioritare de cooperare și pentru dezvoltarea de proiecte de interes comun. În acest sens, oficialul a apreciat rolul esențial al Comisiei Mixte Guvernamentale România-Bavaria în facilitarea acestui proces. Pe durata sesiunii, au fost discutate aspecte de interes major pentru ambele părți, au fost identificate domenii cheie pentru extinderea cooperării.

Au fost stabilite proiecte concrete care să servească drept bază pentru aprofundarea și consolidarea dialogului bilateral, în special în plan economic, dar și în educație, cultură, protecția mediului și a consumatorului ș.a.m.d. Lucrările au fost încheiate prin semnarea unui Protocol, document în cadrul căruia a fost agreată dezvoltarea mai multor proiecte comune la nivel guvernamental. Ministrul Ștefan-Radu Oprea a mulțumit organizatorilor pentru eforturile depuse și a felicitat modul exemplar în care s-a desfășurat Comisia Mixtă.”