Volodimir Zelenski: IMPORTANT Mesaj Oficial pentru Milioane de Ucrainieni in Plin Razboi cu Rusia

Volodimir Zelenski IMPORTANT Mesaj Oficial Milioane Ucrainieni Plin Razboi Rusia

Volodimir Zelenski transmite un extrem de important mesaj oficial in plin razboi intre Ucraina si Rusia, iar asta deoarece aduce in atentia a milioane de ucrainieni ceea ce apreciaza la soldatii care lupta in fiecare zi pentru a-si aparara tara de invazia rusa, dar si pentru a elibera teritoriile ocupate.

Volodimir Zelenski aduce in atentia cetatenilor sai curajul de care dau dovada soldatii care lupta pentru tara, iar asta deoarece vorbim despre apararea unei intregi natiuni de invadatorii care zilnic omoara tot mai multi oameni fara mila, din pacate.

„Aș dori să-mi exprim recunoștința astăzi. Tuturor celor care apără cerul țării noastre. Piloții și inginerii noștri ai Forțelor Aeriene, războinicii grupurilor mobile de foc, toți tunerii noștri antiaerieni.

Vă mulțumim pentru creșterea constantă a numărului de rachete și drone rusești doborâte și, astfel, numărul oamenilor și al infrastructurii noastre salvate. Mulțumesc, războinici!

Și tuturor celor care sunt acum în prima linie. Pentru fiecare brigadă. De la Kupyansk până la malul stâng al regiunii Herson, de la sectorul Bakhmut până la fiecare poziție ucraineană de pe linia frontului din sudul țării noastre. Vă mulțumesc băieților pentru puterea voastră!

Și astăzi aș vrea să-i recunosc în mod special pe războinicii care recâștigă treptat teritoriul Ucrainei în zona Bakhmut. Brigada 80 de asalt aerian, brigada 5 de asalt separată, glorioasa 95 și Brigada de asalt comun „Furie” a Poliției Naționale. Klișciivka! Bine făcut! Glorie Ucrainei!