Ministrul Sanatatii: Ironiile de ULTIM MOMENT care Vizeaza Parlamentarii din Romania

Ministrul Sanatatii Ironiile ULTIM MOMENT Vizeaza Parlamentarii Romania

Ministrul Sanatatii a facut publice o serie de ironii de ultim moment care vizeaza parlamentarii din Romania, iar asta pentru ca Alexandru Rafila este vizat de o motiune simpla depusa de catre unii dintre parlamentarii din opozitie care nu sunt multumiti de activitatea pe care el a avut-o pana in acest moment.

Ministrul Sanatatii ofera mai jos o serie de explicatii cu privire la ceea ce se afla in spatele acestei motiuni simple depuse impotriva sa, iar asta pentru ca, desigur, ca nu este de acord cu ceea ce se intampla, insa mai multe detalii despre nemultumirile ministrului aveti chiar acum mai jos, daca sunteti interesati.

„Din pacate, motiunea este un rezumat al postarilor de pe Facebook a unei persoane care nu este nici medic, nu are niciun fel de experienta in conducerea unitatilor medicale, un delator de profesie. Motiunea este constituita din invectivele si frustrarile repetate de mai bine de un an de zile in spatiul public a unui deputat care cu greu poate fi numit coleg sau profesionist in vreun domeniu.

Cand am aflat ca a fost depusa o motiune la Parlament din partea unor parlamentari din opozitie am primit actiunea cu interes. Apreciez critica, daca este facuta cu buna-credinta si ea corespunde realitatii, deoarece poate duce la imbunatatirea unor activitati. Din pacate, asa cum au dezamagit cand au fost la guvernare.

Semnatarii acestei motiuni continua sa o faca si din opozitie. Nu am vazut nicio urma de buna-credinta din partea USR si a Fortei Dreptei. Minciuni, calomnii repetate, dezinformare sunt ingredientele textului motiunii depuse impotriva mea. Dupa dezastrul lasat in plina pandemie in sistemul sanitar pe care a trebuit sa il reparam.

USR recidiveaza impreuna cu Forta Dreptei si propun, de fapt, romanilor blocarea celor mai ambitioase proiecte de investitie din domeniul medical din Romania asa cum au facut-o si atunci cand au condus Ministerul Sanatatii. Eu nu sunt un om iresponsabil si voi participa si in viitor la activitatile din strainatate la care prezenta mea este necesara si importanta pentru tara.

Reprezentarea cu cinste si onoare a tarii la reuniuni unde prezenta ministrului este obligatorie este o datorie, nu o excursie de lux. La fel si semnarea acordurilor bilaterale care permit inclusiv tratarea pacientilor romani in strainatate si colaborarea intre institutii medicale.”