E.ON: Oficiala Notificare de ULTIMA ORA Transmisa Romanilor din Toata Tara!

E.ON Oficiala Notificare ULTIMA ORA Transmisa Romanilor Toata Tara

E.ON, principal grup de energie pe care se bazeaza lunar milioane de romani din toata tara pentru serviciile de gaze naturale si electricitate, a decis sa emita o notificare oficiala prin care le spune romanilor ca inca mai sunt oferite 500 de locuri suplimentare cu termen de instalare de 90 de zile pentru panouri solare

E.ON ii ajuta pe romanii care au dosare aprobate de catre AFM sa isi instaleze panouri solare E.ON Solar Casa Verde, in termen de 90 de zile lucratoare de la depunerea cererii pentru a beneficia de acest program, asa ca daca va aflati in aceasta situatie, e bine sa stiti ca puteti sa va bucurati de tot chiar in acest moment.

E.ON: Oficiala Notificare de ULTIMA ORA Transmisa Romanilor din Toata Tara!

Conform celor de la E.ON Romania, totul face parte din programul special pe care compania il deruleaza la ora actuala, iar asta deoarece pentru o perioada limitata de timp sunt oferite aceste locuri, si desigur intr-un numar foarte limitat, asa ca nu trebuie decat sa ne decidem daca dorim sa profitam de program.

E.ON Romania nu este singura companie care a fost autorizata de catre AFM pentru a instala panouri solare pe casele romanilor, dar nu este nici singura care are un program prin care sa ne permita sa beneficiem de serviciile sale, astfel ca daca vreti sa beneficiati de ceva similar de la alta companie,  o puteti face.

𝟓𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢 𝐬𝐮𝐩𝐥𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐜𝐮 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐚𝐥𝐚𝐫𝐞 𝐢̂𝐧 𝟗𝟎 𝐝𝐞 𝐳𝐢𝐥𝐞! Alege acum E.ON Energie România ca instalator pentru soluția E.ON Solar Casa Verde și grăbește procesul de instalare! 𝐓𝐨𝐜𝐦𝐚𝐢 𝐚𝐦 𝐬𝐮𝐩𝐥𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐭 𝐜𝐮 𝟓𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢 𝐨𝐟𝐞𝐫𝐭𝐚 𝐜𝐮 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐚𝐥𝐚𝐫𝐞 𝐠𝐚𝐫𝐚𝐧𝐭𝐚𝐭𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝟗𝟎 𝐝𝐞 𝐳𝐢𝐥𝐞 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐚̆𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞. 𝐎𝐟𝐞𝐫𝐭𝐚̆ 𝐝𝐢𝐬𝐩𝐨𝐧𝐢𝐛𝐢𝐥𝐚̆ 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐩𝐞 𝟐𝟓 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞! 𝐆𝐫𝐚̆𝐛𝐞𝐬̦𝐭𝐞-𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐧𝐝𝐞 𝐮𝐧 𝐥𝐨𝐜.