Orange isi Surprinde Clientii, ce da GRATUIT pentru Milioanele de Oameni din Tara!

Orange Surprinde Clientii GRATUIT Milioanele Oameni Tara

Orange a decis sa-si surprinda clientii din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca marele grup de telecomunicatii pune in aplicare la ora actuala o noua campanie speciala, iar in baza ei le ofera romanilor vouchere de cumparaturi la Notino, daca aleg sa urmareasca un serial prin Orange TV GO.

Orange explica mai jos faptul ca daca ne uitam la serialul Case și mistere: Acuzat de crimă prin intermediul Orange TV GO, vom avea posibilitatea de a castiga unul dintre voucherele Notino pe care grupul de telecomunicatii il ofera, insa numai pana in data de 12 octombrie 2023, cand se termina campania.

Orange isi Surprinde Clientii, ce da GRATUIT pentru Milioanele de Oameni din Tara!

Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la Orange Romania nu limiteaza in vreun fel posibilitatea de a participa la aceasta campanie speciala, asa ca oricine este dornic sa participe, poate sa o faca fara vreo restrictie, deci milioane de clienti cu abonamente sau cartele prepay pot sa se bucure de tot acum.

Orange Romania le permite tuturor clientilor sa acceseze platforma Orange TV Go in acest moment, insa unele dintre canalele de televiziune care sunt disponibile acolo, pot fi accesate numai daca avem si abonamente care sa faciliteze acest lucru, asa ca e bine sa stim acest lucru inainte de a profita de tot.

În seara aceasta, nu rata „Case și mistere: Acuzat de crimă”, de la ora 21:00 pe DIVA, un film despre o expertă în renovări care rezolvă și mistere în timpul liber. Urmărește canalul DIVA prin Orange TV Go până la 12 octombrie și poți câștiga, prin tragere la sorți, vouchere cadou de la Notino.