Formula 1: Masurile Mercedes de ULTIMA ORA pentru Lewis Hamilton si Noul Sezon

Formula 1 Masurile Mercedes ULTIMA ORA Lewis Hamilton Noul Sezon

Formula 1 ne-a adus un sezon foarte palpitant din multe puncte de vedere, chiar daca Lewis Hamilton a fost mereu surclasat de catre Max Verstappen in cursele care s-au desfasurat in diverse locatii de pe glob, iar Mercedes s-a chinuit sa-i ofere pilotului britanic masina de care are nevoie pentru a castiga toate evenimentele la care a participat.

Formula 1 va continua anul viitor cu noi schimbari impuse pentru producatorii auto, ia Mercedes spune ca e dispusa sa faca modificarile cerute de catre Lewis Hamilton, fara a se crampona in filosofia de design pe care a gandit-o pentru modelul W14, totul pentru a-i oferi pilotului ceea ce are nevoie pentru a castiga curse in urmatorul sezon.

Formula 1 este o competitie extrem de competitiva, iar asta ne aduce foarte multe evenimente in cadrul carora ni se arata cat dew buni, sau slabi, sunt pilotii, insa Lewis Hamilton s-a plans mereu de masinile pe care Mercedes i le-a pus la dispozitie, acuzand compania ca nu-i ofera ceea ce are nevoie pentru a castiga orice cursa la care participa.

“Lewis și George împreună ne oferă mereu feedback despre unde este slăbiciunea. Și, deși ar putea identifica diferite cauze ale acesteia, știm că, în principiu, mașina nu are suficientă stabilitate. Știm că nu au încredere să-l arunce într-un colț de mare viteză.

Si că nu au nicio grijă că spatele va aluneca mai mult decât își doresc ei și va fi o mică provocare. Deși s-ar putea să vedeți comentarii diferite în presă, cei doi sunt foarte aliniați în ceea ce privește punctele slabe și unde trebuie să le îmbunătățim. Putem vedea GPS-ul de la alte mașini și toate acestea se leagă.”