Germania: Actiunile INGRIJORATOARE cu Masuri in FORTA ale Berlinului pentru Schengen, Romania

Germania Actiunile INGRIJORATOARE Masuri FORTA Berlinului Schengen Romania

Germania se confrunta cu o situatie tot mai ingrijoratoare in momentul de fata, una atat de serioasa incat guvernul de la Berlin este fortat sa puna in aplicare masuri care pana acum nu erau considerate viabile, dar pentru a proteja Spatiul Schengen si a se reduce migratia, iata ca se recurge inclusiv la asemenea decizii radicale, iar Romania ar putea fi ajutata.

Germania isi va trimite politistii de frontiera pentru a desfasura misiuni comune de patrulare si depistare a migrantilor ilegali pe teritoriile acestor tari, in apropiere de granitele germane, scopul fiind descoperirea mai multor contrabandisti, care sa fie opriti si sa nu chinuie mii de oameni care vor sa ajunga in Uniunea Europeana acum.

Germania va crea inclusiv un grup operativ care sa monitorizeze granitele cu Polonia si Cehia din cauza migratiei ilegale extinse, acesta urmand a functiona sub “umbrela” Europol, iar in final masurile acestea pot reduce migratia ilegala si pot ajuta inclusiv la aderarea Romaniei la Schengen, chiar daca va fi nevoie de timp pentru ca efectele lor sa devina vizibile.

“Pentru a limita imigrația neautorizată în Germania se iau măsuri împotriva contrabandiștilor cu poliția de frontieră din Polonia și Republica Cehă. În viitor, vor exista patrule comune ale poliției federale cu ofițeri din țările vecine pe teritoriul lor. Scopul este de a lua măsuri eficiente împotriva contrabandiştilor.

Împreună vrem să desființăm afacerea crudă a bandelor de contrabandă care obțin profit maxim din nevoile oamenilor și să-i transferăm ilegal peste granițe într-un mod care pune viața în pericol. Va exista un grup operativ pentru combaterea eficientă a infracțiunilor inumane de contrabandă între Germania, Polonia și Republica Cehă, care va avea loc sub umbrela Europol.”