Volodimir Zelenski: Vestile Bune pentru Ucraina in Plin Razboi cu Rusia!

Volodimir Zelenski Vestile Bune pentru Ucraina in Plin Razboi cu Rusia!

Volodimir Zelenski transmite o serie de vesti foarte bune pentru Ucraina si ucrainieni, in plin razboi cu Rusia, iar asta deoarece presedintele vorbeste despre un succes in ceea ce priveste forumul industriilor de aparare, care este desfasurat in tara sa, in cursul zilelor acestora.

Volodimir Zelenski explica mai jos ca 38 de companii din domeniul apararii sunt prezente in Ucraina la acest forum, iar rin intermediul lor urmeaza sa fie cumparate o varietate de arme pentru ajutarea armatei care lupta in momentul de fata pe frontul deschis de catre Rusia in februarie 2022.

“A avut loc primul forum al industriilor de apărare. Una extrem de reușită.

Noul nostru format cu companii de apărare – Defense Industries Alliance – include 38 de companii membre începând din această seară. Ei reprezintă 19 țări. Este vorba de Statele Unite, Regatul Unit, Germania, Suedia, Danemarca, Olanda, Canada, Bulgaria, Australia, Belgia, prietenii noștri baltici – Lituania, Letonia și Estonia, precum și Cehia, Macedonia de Nord, Slovacia, Spania. , Croația și Finlanda.

În plus, producătorii noștri au semnat 20 de documente cu companii partenere la Forum. Acorduri și memorandumuri. Fiecare astfel de document devine apoi o nouă producție sau o îmbunătățire a cooperării existente.

În total, peste 250 de companii au participat la Forumul nostru pentru industriile de apărare – iar acest forum este doar primul de acest fel. Printre acestea s-au numărat zeci de companii ucrainene.

Țara noastră va deveni unul dintre cei mai importanți producători mondiali de arme și sisteme de apărare. Și aceasta nu mai este doar o ambiție sau o perspectivă, este un potențial care este deja realizat. Sunt recunoscător tuturor a căror muncă duce la astfel de rezultate pentru Ucraina!”