WhatsApp: Masurile Oficiale IMPORTANTE de Protectie pentru Android si iPhone

WhatsApp Masurile Oficiale IMPORTANTE Protectie Android iPhone

WhatsApp, platforma de mesagerie cu peste 2 miliarde de utilizatori cu telefoane iPhone si Android din intreaga lume, aduce in atentia tuturor oamenilor ceea ce a decis sa faca pentru a impiedica exploatarea copiilor in cadrul acesteia, totul fiind gandit pentru a proteja minorii cat mai eficient.

WhatsApp detaliaza mai jos masurile foarte importante despre care ar trebui sa stie toata lumea la ora actuala, iar asta pentru ca sunt implementate sisteme menite sa impiedice exploatarea copiilor in cadrul platformei, iar mai multe detalii despre tot aveti mai jos chiar acum.

Cum ajută WhatsApp să lupte împotriva exploatării copiilor

WhatsApp are toleranță zero față de exploatarea și abuzul sexual asupra copiilor și interzicem utilizatorii atunci când descoperim că distribuie conținut care exploatează sau pune în pericol copiii. De asemenea, raportăm încălcarea conținutului și a conturilor către Centrul Național pentru Copii Dispăruți și Exploatați (NCMEC), care trimite aceste Sfaturi cibernetice către autoritățile de aplicare a legii la nivel global.

Avem funcții și controale care ajută la prevenirea exploatării și abuzului și angajăm o echipă dedicată care include experți în aplicarea legii, politica de siguranță online, investigații și dezvoltarea tehnologiei pentru a supraveghea aceste eforturi.

Prevenirea abuzului

WhatsApp a fost creat pentru mesaje personale. Pentru a proteja confidențialitatea și securitatea utilizatorilor noștri, oferim implicit criptare end-to-end, ceea ce înseamnă că numai expeditorul și destinatarul pot vedea conținutul mesajelor. Pentru a menține utilizatorii în siguranță, lucrăm pentru a preveni abuzul în primul rând.

Spre deosebire de spațiile publice, pe WhatsApp nu poți căuta persoane pe care nu le cunoști. Aveți nevoie de numărul de telefon al cuiva pentru a intra în legătură cu acesta, iar prima dată când primiți un mesaj de la cineva din afara agendei dvs., vă întrebăm dacă doriți să îl blocați sau să îl raportați. 90% dintre mesajele trimise pe WhatsApp sunt între două persoane, iar dimensiunea medie a grupului este mai mică de 10 persoane.

Oferim utilizatorilor control pentru a decide cine îi poate adăuga în grupuri și limităm numărul de chat-uri către care puteți redirecționa un mesaj simultan pentru a limita răspândirea conținutului viral dăunător.

De asemenea, lucrăm cu furnizorii de magazine de aplicații pentru a preveni proliferarea aplicațiilor care conțin imagini de exploatare a copiilor (CEI) sau care încearcă să conecteze persoanele interesate să partajeze acest tip de conținut prin linkuri de invitație de grup. Limităm listarea linkurilor de invitație de către motoarele de căutare populare.

Detectare

Pentru a combate în continuare exploatarea sexuală a copiilor, WhatsApp se bazează pe toate informațiile disponibile necriptate, inclusiv pe rapoartele utilizatorilor, pentru a detecta și a preveni acest tip de abuz și ne îmbunătățim constant tehnologia de detectare.

Metodele noastre de detectare includ utilizarea tehnologiei automate avansate, inclusiv tehnologia de potrivire a fotografiilor și a videoclipurilor, pentru a scana în mod proactiv informații necriptate, cum ar fi fotografiile de profil și de grup și rapoartele utilizatorilor pentru CEI cunoscut. Avem tehnologie suplimentară pentru a detecta CEI noi, necunoscute în aceste informații necriptate.

De asemenea, folosim clasificatoare de învățare automată atât pentru a scana suprafețe de text, cum ar fi profilurile de utilizator și descrierile de grup, cât și pentru a evalua informațiile și comportamentul grupului pentru partajarea suspectată a CEI.