Volodimir Zelenski: Vizite IMPORTANTE pe Frontul Razboiului cu Rusia

Volodimir Zelenski Vizite IMPORTANTE pe Frontul Razboiului cu Rusia

Volodimir Zelenski vorbeste in mod oficial despre vizitele importante pe care le-a facut pe frontul razboiului cu Rusia, iar asta deoarece presedintele Ucrainei a decis sa mearga in Harkov, atat in oras cat si in regiune, pentru a vedea din teren care este situatia cu care se confrunta armata sa in momentul de fata.

Volodimir Zelenski vorbeste mai jos despre ceea ce se intampla acolo la ora actuala, iar asta pentru ca lucrurile sunt foarte departe de a fi linistite, mai ales ca Rusia continua sa atace fara oprire, pregatind pentru iarna inca o ofensiva puternica impotriva pozitiilor pe care le are armata ucraineana acum.

“Harkov și regiunea. Am petrecut toată ziua lucrând în regiune. Am vizitat brigăzile noastre de luptă, am vorbit cu războinicii, comandanții de batalion și de brigadă.

Am auzit un raport de la generalul Syrskyi, precum și rapoarte detaliate despre protecția regiunii Harkov de la șefii Serviciului regional de securitate și ai Poliției Naționale.

Am discutat despre protecția împotriva bombardamentelor rusești, alimentarea cu energie a orașelor și satelor din regiunea Harkov, protecția instalațiilor energetice, refacerea locuințelor și a sferei sociale, precum și deminarea umanitară cu oficialii relevanți – șefii regionali și orașelor, ministrul Energy, directorii generali ai Ukrenergo și Naftogaz și alții.

Este extrem de important ca Harkov, în ciuda tuturor, nu doar să țină, ci să ne ajute să menținem întregul nostru est puternic… Un oraș mândru și luminos, care va fi întotdeauna un oraș de forță pentru Ucraina și întreaga Europă.

Întâlnirile au avut ca rezultat și instrucțiuni privind pregătirile pentru sezonul de încălzire, reconstrucția și protecția fizică a instalațiilor energetice de atacurile rusești. Totul trebuie îndeplinit, iar unele probleme necesită o accelerare semnificativă.

Mâine aștept un raport detaliat despre proiectele de restaurare de la oficialii guvernamentali. Instructiuni separate au fost date si militarilor.”