ENEL: Decizia IMPORTANTA Confirmata Clientilor, ce da GRATUIT in Romania

ENEL Decizia IMPORTANTA Confirmata Clientilor GRATUIT Romania

ENEL a confirmat pentru clientii din toata Romania o decizie foarte importanta, grupul de energie cu peste 3 milioane de clienti activi in toata tara, hotarand sa dea gratuit o varietate de premii pentru cei care isi activeaza factura electronica pana in data de 31.10.2023, cu detalii mai jos.

ENEL dezvaluie faptul ca ofera 48 de premii pentru romanii care vor sa profite de tot in momentul de fata, iar dupa cum puteti vedea mai jos, vorbim despre 15 carduri cadou eMAG in valoare de 500 de LEI fiecare, un aparat de aer conditionat Ariston Alys 35 12.000 BTU, cu instalare inclusa pentru clienti.

ENEL: Decizia IMPORTANTA Confirmata Clientilor, ce da GRATUIT in Romania

Dupa cum puteti vedea si din mesajul de mai jos al celor de la ENEL Romania, vorbim despre o serie de pasi foarte simpli pe care trebuie sa ii urmam pentru a avea sansa de a intra in posesia premiilor, asa ca merita sa avem in vedere ceea ce ne spune compania in momentul de fata, in legatura cu aceasta campanie.

Avem pregătite pentru tine 48 de premii care cu siguranță te vor încânta! Citește în continuare și află ce trebuie să faci să te numeri și tu printre câștigători. Câștigi în fiecare lună! Unul dintre cele 15 carduri cadou eMAG, fiecare în valoare de 500 RON.

Marele premiu, un aparat de aer condiționat marca Ariston Alys 35 12.000 BTU, cu instalare inclusă, parte din portofoliul de produse. Ce trebuie să faci? Activează factura electronică până pe 31.10.2023 folosind una din modalitățile de mai jos:

  • Din aplicația MyEnel, cu doar o bifă email sau SMS în secțiunea Contul meu / Factura electronică.
  • Din pagina dedicată pentru activarea facturii prin email, dacă nu ai deja un cont MyEnel. Nu uita să verifici și mail-ul ca pas final pentru validare.