E.ON: Cererea IMPORTANTA pentru Clienti, ce Transmite OFICIAL Compania!

E.ON Cererea IMPORTANTA Clienti Transmite OFICIAL Compania

E.ON, unul dintre grupurile cele mai mari de energie din Romania la ora actuala, a decis sa le transmita tuturor romanilor o cerere foarte importanta, despre care trebuie sa stie chiar acum, iar asta deoarece in atentia lor este adusa o masura menita sa duca la imbunatatirea serviciilor care le sunt oferite.

E.ON explica mai jos faptul ca asteapta de la romanii din toata tara informatii cu privire la functionalitatile pe care ei ar dori sa le aiba disponibile in cadrul platformei E.ON MyLine in momentul de fata, in baza cererilor facute de catre oameni urmand a fi luate si decizii pentru integrarea lor undeva in viitor.

E.ON: Cererea IMPORTANTA pentru Clienti, ce Transmite OFICIAL Compania!

Cei de la E.ON Romania pun in aplicare aceasta initiativa importanta pentru a le asigura romanilor experiente mult mai bune cand vine vorba despre serviciile pe care le ofera, iar asta pentru ca in cazul furnizarii de electricitate si gaze naturale, este oricand loc de mai bine, din multe puncte de vedere.

E.ON Romania ofera pentru clientii romani o platforma online prin care isi pot administra serviciile de gaze naturale si electricitate, insa si o aplicatie pentru iPhone si Android prin care pot face acelasi lucru, iar cererile de acum pot duce la implementarea de functii noi in cadrul ambelor, in viitor.

#𝐀𝐬𝐤𝐄𝐎𝐍 – 𝐕𝐫𝐞𝐦 𝐬𝐚̆ 𝐭𝐞 𝐚𝐬𝐜𝐮𝐥𝐭𝐚̆𝐦! Suntem aici să aflăm și să rezolvăm nevoile tale în legătură cu serviciile noastre. Deschidem seria #AskEON cu o întrebare despre contul tău de client: 𝐂𝐞 𝐟𝐮𝐧𝐜𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐭̦𝐢-𝐚𝐢 𝐝𝐨𝐫𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐠𝐚̆𝐬𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐢̂𝐧 𝐄.𝐎𝐍 𝐌𝐲𝐥𝐢𝐧𝐞 ? Lasă-ne sugestiile tale într-un comentariu și noi îți răspundem și căutăm să le punem în aplicare!