BRD Romania: SCHIMBARILE Oficiale Confirmate pentru Clientii din Toata Romania

BRD Romania SCHIMBARILE Oficiale Confirmate Clientii Toata Romania

BRD Romania anunta o serie de schimbari oficiale pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca ele au fost deja implementate, deci unii dintre clientii care folosesc aplicatia YOU pentru iPhone si Android, resimt deja ceea ce a fost imbunatatit pentru toata lumea, vestile fiind extrem de bune pentru noi.

BRD Romania explica mai jos ce fel de noutati sunt integrate in cea mai recenta versiune a aplicatiei YOU pentru iPhone si Android, iar asta deoarece ele vizeaza felul in care aplicatia functioneaza in telefoanele noastre, fiind facute o serie de optimizari tehnice, pentru ca experienta finala sa fie mult mai buna.

BRD Romania: SCHIMBARILE Oficiale Confirmate pentru Clientii din Toata Romania

Conform celor de la BRD, alte modificari nu ar fi fost integrate pentru noua versiune a aplicatiei disponibila pe iPhone si Android, asa ca e bine sa aveti in vedere acest lucru, fara a avea asteptari foarte mari cand vine vorba despre noutatile pe care ar trebui sa le vedem dupa ce deschidem iar aplicatia in dispozitive.

BRD stie foarte bine cat de important este pentru multi romani sa se bucure de experiente cat mai bune atunci cand folosesc aplicatia YOU, asa ca merita sa avem in vedere imbunatatirile care au fost implementate, mai ales ca ele sunt disponibile pe toate telefoanele iPhone si Android pe care o instalam.

Avem o nouă actualizare YOU, în care am făcut câteva optimizări tehnice. Actualizați aplicația, astfel încât acestea să funcționeze bine pentru dvs. Ne vedem în curând pentru următoarea actualizare YOU. Până atunci, bucurați-vă de simplitatea și eleganța aplicației noastre de banking online, pentru o viață mai simplă și o experiență de utilizator mai bună.