Volodimir Zelenski: PROBLEMELE cu care se Confrunta Ucraina in Plin RAZBOI cu Rusia!

Volodimir Zelenski PROBLEMELE cu care se Confrunta Ucraina in Plin RAZBOI cu Rusia!

Volodimir Zelenski vorbeste in mod oficial despre problemele serioase cu care se confrunta Ucraina in plin razboi cu Rusia, iar asta pentru ca trebuie puse in aplicare o serie de masuri foarte serioase pentru ca toti cetatenii ucrainieni sa fie in siguranta si teritoriile ocupate sa fie eliberate de la rusi.

Volodimir Zelenski explica deasemenea in ce consta puterea de care dau dovada in momentul de fata ucrainienii care lupta pentru protejarea tarii, si nu numai, iar asta pentru ca este nevoie de tarie si curaj, impreuna cu ajutorul oferit de catre occident, pentru ca Ucraina sa poata supravietui.

“Săptămâna viitoare vom lucra împreună cu partenerii noștri pentru a asigura unitatea lumii în lupta împotriva terorii. Au fost deja planificate diverse evenimente internaționale. Ca întotdeauna, poziția ucraineană va fi în favoarea unității și acțiunii comune.

Teroarea a deschis prea multe fronturi împotriva umanității. Războiul împotriva Ucrainei. Războiul din Orientul Mijlociu. Destabilizare teribilă în Africa. Încercări constante de a provoca o criză pe piața mondială de alimente.

A fi puternic în astfel de condiții înseamnă a înfrunta teroarea. Nu este suficient să fii o țară mare. Nu este suficient să fii o țară bogată. Nu este suficient să ai ambiții. A fi puternic înseamnă a ajuta la protejarea oamenilor și a vieților de toate formele de teroare. Și exact asta este. A ajuta.

Slavă tuturor celor care luptă și lucrează pentru țara noastră! Slavă oamenilor noștri puternici, poporului Ucrainei! Și mulțumesc tuturor celor care ajută la depășirea terorii!

Puterea statului constă în unitate și asistență reciprocă. A avea grijă de Ucraina înseamnă a avea grijă unii de alții, și de cei apropiați, de cei care au dificultăți. Și este extrem de important ca orașele și satele noastre, comunitățile noastre, oamenii noștri să simtă acest lucru și să mențină unitatea. Cot la cot vom trece prin război și vom proteja Ucraina și poporul nostru.

Săptămâna aceasta, ziua este sărbătorită de orașe din zone geografice diferite ale Ucrainei, dar o Ucraina liberă, care nu își va pierde niciodată caracterul cazac și spiritul european. Nu va pierde, pentru că suntem împreună, în unitate, ne ajutăm unul pe altul, luptăm pentru statul nostru independent.

Zaporojie și Cernăuți, Uman și Putivl… Lutugina, pe care cu siguranță o vom elibera de ocupant. Va fi un moment în care putem pur și simplu să vă felicităm pentru ziua dvs., revenind securitatea și garantând pacea Ucrainei. Să protejăm Ucraina împreună! Să protejăm împreună!”