Formula 1: Anunturile lui Lewis Hamilton, Pilotul Mercedes Surprinde Fanii din Toata Lumea

Formula 1 Anunturile Lewis Hamilton Pilotul Mercedes Surprinde Fanii Toata Lumea

Formula 1 a avut weekend-ul trecut parte de o noua cursa foarte controversata, iar asta pentru ca Lewis Hamilton a facut o serie de anunturi extrem de importante cu privire la George Russell, mai ales ca in cadrul Marelui Premiu din Qatar a fost in centrul unui incident care l-a afectat pe coechipierul sau foarte mult.

Formula 1 continua sa ii genereze mai multe dezamagiri decat satisfactii lui Lewis Hamilton, iar asta pentru ca sezonul curent este deja pierdut in fata lui Max Verstappen, dar cu toate acestea, pilotul Mercedes refuza sa confirme faptul ca relatia sa cu George Russell este stricata, afirmand ca nu se pune problema de asa ceva acum.

Formula 1 va continua cu un nou sezon peste doar cateva saptamani, iar dupa cum se prezinta lucrurile in momentul de fata, se pare ca Lewis Hamilton nu ar avea sanse foarte mari de a mai castiga noi curs eimportante, asa ca ramane de vazut cat succes ar mai putea avea pilotul Mercedes in urmatoarele luni pe circuite.

“Cred că suntem o echipă grozavă. Eu și George avem încă o relație grozavă. Vom discuta lucruri și vom lucra. Sunt fericit să îmi asum responsabilitatea ca băiat mai în vârstă. Nu cred că George avea unde să meargă în acel moment. Încercam să-i depășesc pe amândoi și doar o situație nefericită. Aveam cea mai proastă anvelopă dintre toți cei din jurul meu.

Așa că trebuia să încerc să merg înainte. Risc mare, penalizare mare. Relația nu este ruptă. Nu am probleme cu George, avem o relație grozavă, muncim și vorbim mereu despre lucruri. Acest lucru este cu siguranță regretabil și sunt sigur că a fost frustrat.”