Formula 1: Decizia de URGENTA a Mercedes pentru Lewis Hamilton, Masuri Anuntate

Formula 1 Decizia URGENTA Mercedes Lewis Hamilton Masuri Anuntate

Formula 1 continua in aceasta perioada cu noi curse in cadrul carora Lewis Hamilton va incerca sa castige puncte pentru a-l ajunge din urma pe Sergio Perez si a ocupa locul 2 in topul pilotilor, dar Mercedes cauta o solutie de urgenta pentru a readuce la normal situatia dintre Hamilton si Russell, pentru a evita noi securi.

Formula 1 inca nu s-a terminat, chiar daca Max Verstappen a devenit deja campion mondial, iar Mercedes vrea sa-l vada pe Lewis Hamilton pe locul 2 in topul pilotilor, asa ca va organiza cel putin o intrevedere intre el si George Russell, pentru a clarifica incidentul din Qatar, de saptamana trecuta, avand in vedere importanta sa.

Formula 1 este un mediu foarte competitiv, iar Mercede a vazut in 2016 cat de rau se poate strica relatia dintre pilotii sai, asa ca nu vrea sa treaca din nou printr-o situatie de acest gen cu Lewis Hamilton si va incerca sa repare relatia pe care britanicul o are cu co-nationalul sau, inainte ca alte curse sa fie pierdute din cauza problemelor.

“Mercedes intenționează să vorbească cu Lewis Hamilton și George Russell în privat, în încercarea de a evita orice repetare a accidentului lor la Marele Premiu al Qatarului. Această echipă știe cât de urâte pot fi lucrurile între doi piloți care dă totul pentru a reuși, după ce a trăit lupta dintre Hamilton și Nico Rosberg de-a lungul sezonului 2016.

Pentru a se asigura că fac tot posibilul pentru a evita repetarea, Mercedes plănuiește să vorbească cu ambii șoferi în spatele ușilor închise și insistă că au fost generoși în timp ce au informat despre incidentul de după cursă. Și vor reînvia o creație din acea perioadă Hamilton-Rosberg.”