Samsung Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Buds FE au fost Lansate in Romania

Samsung Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Buds FE au fost Lansate in Romania

Samsung Electronics anunță cea mai recentă adiție la seria FE din ecosistemul Samsung Galaxy – noile Galaxy Tab S9 FE și S9 FE+, dar și Galaxy Buds FE. Cunoscute pentru designul lor iconic și durabil, performanță avansată, capabilități de cameră și audio de vârf și multe altele – acestea sunt cele mai puternice dispozitive FE de până acum. 

,,La Samsung, ne-am luat angajamentul să aducem inovație de clasă mondială pentru toată lumea prin experiențe de utilizare epice care se potrivesc stilului lor de viață. Noile noastre dispozitive FE sunt pline de capabilități premium care fie separat, fie ca parte a unui ecosistem conectat, permit utilizatorilor Galaxy să-și maximizeze creativitatea și productivitatea.”, a declarat TM Roh, președinte și șef al Diviziei de Mobile eXperience din cadrul Samsung Electronics. 

Creativitate și productivitate cu Galaxy Tab S9 FE și Tab S9 FE+: Vizionare pe ecrane mari, durabilitate IP68 și S Pen 

Galaxy Tab S9 FE și S9 FE+ asigură acces la divertisment, creativitate și productivitate, în același timp, fără probleme. Cu aceste două dispozitive portabile și puternice, mai mulți utilizatori pot experimenta acum versatilitatea seriei Galaxy Tab S. Creatorii digitali, antreprenorii, studenții, artiștii, jucătorii și mulți alții își vor explora pasiunile și își vor face treaba cu viteză îmbunătățită a dispozitivului și performanță chiar mai bună comparativ cu seria FE anterioară.

Utilizatorii pot viziona sau crea conținut acasă, la serviciu, sau în locurile preferate pe ecranele de 10,9 inci (27.6 cm) ale Galaxy Tab S9 FE și 12,4 inci (31.4 cm) ale Tab S9 FE+, cu o rată automată de reîmprospătare care se adaptează până la 90Hz. Lumina soarelui nu are nicio șansă în fața Vision Booster, care îmbunătățește vizibilitatea în mediile exterioare, optimizând culoarea și contrastul, în special în zonele întunecate ale ecranului. La fel ca cele mai noi modele Galaxy Tab S9, atât Tab S9 FE, cât și Tab S9 FE+ au primit o clasificare IP68, oferind durabilitate sporită. În plus, bateria de lungă durată a lui Tab S9 FE+ oferă până la 20 de ore de redare video într-o singură încărcare, ceea ce înseamnă că munca și distracția nu se leagă de un cablu.

Notițele sunt ușor de luat cu S Pen-ul marca Galaxy, cu rating IP68. La fel ca seria Galaxy Tab S9, și modelele Tab S9 FE și S9 FE+ includ o varietate largă de instrumente creative și aplicații preferate de fani precum Goodnotes, LumaFusion, Clip Studio Paint și multe altele. Notele de curs, schițele, videoclipurile și multe altele pot fi păstrate cu usurință, având până la dublu spațiul de stocare, plus opțiunea de a face upgrade la 1TB cu o carte microSD.

Seria Galaxy Tab S9 FE este disponibilă începând de la prețul recomandat de 2599 RON în patru culori moderne: Mint, Silver Gray si Lavender. Cei care vor cumpăra o tabletă cu 256 GB RAM o vor primi la prețul uneia de 128 GB, precum și 300 de lei prin Samsung Trade; oferta este valabilă până pe 22 octombrie. 

Experiența audio excelentă, noise canceling-ul desăvârșit și designul ergonomic al Galaxy Buds FE – acum accesibile mai multor utilizatori

Galaxy Buds FE aduc experiența audio de vârf a Samsung mai aproape de și mai mulți utilizatori. Bass-ul puternic oferă un sunet profund și bogat care permite oamenilor să se bucure de muzică așa cum a fost creată de artist, dublat de Active Noise Cancellation (ANC) și Ambient Sound puternic. De asemenea, beamforming-ul personalizat automat al sistemului avansat cu trei microfoane, împreună cu Rețeaua Neurală Profundă alimentată de AI (DNN – Deep Neutral Network), separă vocea utilizatorului de zgomotele de fundal nedorite pentru apeluri mai clare.

Cu cea mai mare durată de viață a bateriei din seria Buds, Galaxy Buds FE oferă până la 8,5 ore de redare cu căștile și până la 30 de ore în total, inclusiv carcasa de încărcare. Chiar și atunci când este folosit ANC-ul, sunt disponibile până la 6 ore de redare cu căștile și până la 21 de ore în total, inclusiv carcasa. Inspirat de designul iconic și ergonomic al seriei, Galaxy Buds FE sunt concepuți pentru a fi suficient de confortabili pentru a fi purtați mult timp și oferă o potrivire mai personalizată cu trei dimensiuni diferite de capete și două dimensiuni diferite pentru aripi.

Galaxy Buds FE sunt acum disponibile începând de la prețul recomandat de 549 RON în două culori distincte și moderne: Graphite și White. Cei care cumpără noile căști vor primi un wireless charger cadou, oferta fiind valabilă până pe 22 octombrie.

Un Ecosistem Galaxy conectat perfect

Cu noile dispozitive FE, întreaga putere a ecosistemului Galaxy conectat poate fi experimentat mai ușor. Productivitatea este intuitivă cu Multi Control, care permite utilizatorilor să tragă și să plaseze conținut cu ușurință între mai multe dispozitive Galaxy, dar și să transfere pur și simplu videoclipuri sau imagini de pe smartphone la tabletă cu Quick Share, pentru a le edita mai ușor.

Atunci când vine timpul pentru divertisment captivant, Galaxy Buds FE sunt companionii perfecți. Auto Switch comută inteligent sunetul între smartphone, tabletă și chiar ceas și televizor – în funcție de utilizarea ta, fără ajustări manuale necesare. De asemenea, SmartThings Find permite identificarea Buds-urilor dispărute și declanșarea unei alarme pentru a le găsi.

Noile produse din seria FE, datorită capabilităților de conectare de care dispun, susțin angajamentul Samsung de a oferi experiențe sigure și private. Seria Galaxy Tab S9 FE este protejată de Samsung Knox, ceea ce înseamnă că informațiile personale sunt păstrate automat în siguranță.

Construite cu grijă pentru planetă

Cu cele mai recente dispozitive FE, Samsung duce mai departe angajamentul față de mediu prin extinderea inovațiilor sale cu scop la nivelul întregului ecosistem.

Seria Galaxy Tab S9 FE este alcătuită din materiale reciclate. Anumite componente interne și externe utilizează aluminiu reciclat din pre-consum și plastic reciclat din post-consum.

Cele două modele din seria Galaxy Tab S9 FE sunt concepute să primească patru generații de actualizări de sistem de operare și cinci ani de actualizări de securitate. Pentru a îmbunătăți longevitatea, utilizatorii pot, de asemenea, să profite de programe precum Samsung Care+, un serviciu de asistență pentru daune accidentale, reparații și multe altele.

Susținerea unui impact pozitiv mai mare asupra planetei nu se oprește la smartphone-uri și tablete. Galaxy Buds FE includ în designul lor de produs plastice reciclate din post-consum provenite din plase de pescuit.