Problema iPhone care a INFURAT Milioane de Oameni din Toata Lumea

iphone nu suna alarma inchide peste noapte

iPhone este unul dintre cele mai populare modele de telefoane care sunt vandute la ora actuala in intreaga lume, insa se pare ca o problema noua cu telefoanele celor de la Apple le da batai de cap multor oameni.

Conform multor plangeri de pe retelele de socializare, telfeoanele iPhone ale multor oameni au inceput sa se inchida din senin peste noapte, ceva ce nu ar trebui in mod normal sa se intample, dar se intampla, fara vreo explicatie.

Nimeni nu stie deocamdata de ce o iau razna telefoanele celor din Cupertino, dar situatia este destul de serioasa, din moment ce multe persoane au recurs la retelele de socializare pentru a se plange in legatura cu ceea ce se intampla.

Apple deocamdata nu a comentat situatia, si probabil nici nu o va face prea curand, dar nu e exclus ca un viitor update sa readuca lucrurile la normal, asta desigur doar daca situatia va continua, iar plangerile vor curge.

“Deturnarea comentariului de top. Verificați setările bateriei și vedeți dacă există un decalaj în timpul nopții. Ieri o mulțime de iPhone-uri s-au oprit pentru câteva ore în timpul nopții. În cazul meu, telefonul s-a pornit din nou cu 1 minut înainte de alarmă.”

2 Different iPhone’s Alarms didn’t go off this morning
byu/Theblobsnark iniphone