Kaufland Anunta Oficial, da GRATUIT Vouchere de Cumparaturi Romanilor

Kaufland Anunta Oficial GRATUIT Vouchere Cumparaturi Romanilor

Kaufland, unul dintre lanturile de hypermarket-uri cu cele mai mari numere de magazine din tara noastra, a decis sa anunte in mod oficial faptul ca le ofera oamenilor din toata tara posibilitatea de a castiga vouchere de cumparaturi, dar si telefoane iPhone 15 Pro, daca decid sa comande produse cu livrare acasa.

Kaufland explica mai jos faptul ca ofera gratuit 9 telefoane iPhone 15 Pro si 1350 de vouchere in valoare de 100 de LEi fiecare, foarte multe premii de care foarte multi romani se vor putea bucura, iar asta ne va oferi posibilitatea de a ne uita mai serios la ofertele de livrare care sunt disponibile pentru noi.

Conform celor de la Kaufland Romania, putem sa comandam atat prin Glovo, cat si prin Tazz, conditia fiind ca valoarea minima a comenzii sa fie de 150 de LEI, iar asa ne vom putea inscrie in campania prin care sunt oferite in mod gratuit aceste premii pentru oricare dintre romanii interesati sa profite de tot.

Kaufland Romania are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la modalitatile prin care putem sa profitam de aceasta campanie, si merita sa nu o ignoram, pentru ca s-ar putea sa regretam daca facem acest lucru, deci incercati, pentru ca s-ar putea sa fiti surprinsi de ceea ce veti putea castiga.

Când nu ai timp, Kaufland Livrează! Iar dacă vei comanda până pe 5 decembrie, de minimum 150 de lei din Kaufland prin Glovo Romania sau Tazz Romania, poți câștiga unul din cele nouă IPhone 15 PRO, sau unul din cele 1350 de vouchere de cumpărături de 100 de lei.