WhatsApp: IMPORTANT Mesaj Oficial pentru iPhone si Android, ce Trebuie sa Stim!

WhatsApp IMPORTANT Mesaj Oficial iPhone Android Trebuie Stim

WhatsApp face un foarte important anunt catre clientii sai din toata Romania, dar transmite in acelasi timp si un mesaj oficial pentru utilizatorii de telefoane iPhone si Android, iar asta pentru ca vorbim despre informatii importante cu privire la modalitatile prin care putem salva istoricul conversatiior noastre.

WhatsApp ne ajuta sa intelegem cat mai bine cum putem salva usor conversatiile, iar asta pentru ca in baza datelor care ne sunt puse in fata, ne putem face o idee mai clara cu privire la felul in care datele noastre importante pot ajunge sa fie protejate si salvate, indiferent ce se intampla cu telefoanele.

Cum să vă salvați istoricul de chat

În funcție de setările dvs., puteți face copii de rezervă pentru chat-urile WhatsApp pe Google Drive. Dacă dezinstalați WhatsApp de pe telefon, dar nu doriți să pierdeți niciunul dintre mesajele dvs., asigurați-vă că faceți manual backup pentru chat-urile pe Google Drive înainte de a le dezinstala.

WhatsApp stochează zilnic conversațiile în baza de date WhatsApp a telefonului dvs. pentru a le recupera în caz de corupție. Vă recomandăm să utilizați Google Drive pentru a face backup pentru întregul dvs. chat și istoricul media.

Faceți backup pentru chat

Atingeți > Setări > Chats > Backup chat > Backup.

Exportați istoricul chatului

Puteți utiliza funcția de export de chat pentru a exporta o copie a istoricului de chat dintr-un chat individual sau de grup.

  • Deschideți chatul individual sau de grup.
  • Atinge > Mai multe > Export chat.
  • Atingeți Fără conținut media sau Includeți conținut media.

Va fi compus un e-mail cu istoricul chatului atașat ca document .txt.

Notă:

  • Dacă vă aflați în Germania, ar putea fi necesar să actualizați WhatsApp înainte de a putea folosi funcția de export de chat.
  • Dacă alegeți să atașați conținut media, cel mai recent conținut media trimis va fi adăugat ca atașamente.
  • Când exportați cu media, puteți trimite până la 10.000 de mesaje recente. Fără media, puteți trimite 40.000 de mesaje. Aceste constrângeri se datorează dimensiunilor maxime ale e-mailurilor.