ATENTIONAREA BRD Romania Emisa pentru Toti Clientii din Intreaga Tara

ATENTIONAREA BRD Romania Emisa Toti Clientii Intreaga Tara

BRD Romania transmite in mod oficial o atentionare pentru clientii din intreaga tara in momentul de fata, iar asta pentru ca li se pune in vedere oamenilor ceea ce ar trebui sa stie in legatura cu metodele de fraude, care circula pe retelele de socializare, ele putand fi extrem de periculoase pentru noi.

BRD Romania explica mai jos cum sunt gandite unele dintre aceste metode de fraudare, ele avand in centrul castigurile rapide si substantiale prin investitii in monede virtuale, ceva cunoscut de catre foarte multa lume, insa desigur ca si actiunile unor companii mari si cunoscute sunt deasemenea aduse in atentia oamenilor.

Dupa cum puteti vedea si mai jos chiar acum, cei de la BRD ne pun in vedere faptul ca putem fi contactati telefonic sau chiar prin WhatsApp, pentru a ni se aduce in atentie posibile “oportunitati” de investitii, care in realitate sunt doar incercari ale unor persoane de rea credinta de a ne fura banii foarte usor.

BRD stie foarte bine ca exista multi romani care pot deveni foarte usor victime ale unor campanii de acest gen, asa ca de aceea incearca sa ne ajute sa ne ferim de situatiile in care pierdem bani catre necunoscuti, iar ei nu mai pot fi in vreu fel recuperati de catre banca, asa ca e bine sa ne uitam la detalii acum.

Atenție la metodele de fraudare care circulă pe rețelele de socializare. Sunt promise câștiguri rapide și substanțiale prin investiții în diverse monede virtuale sau acțiuni la companii populare. Metodele se bazează pe discuții telefonice/WhatsApp în care ți se solicită instalarea de diverse aplicații.

Cu ajutorul acestor aplicații (care, în realitate, oferă acces la distanță atacatorilor), se poate prelua controlul dispozitivului tău (mobil, laptop, PC) și, ulterior, pot fi inițiate tranzacții din contul tău bancar. Te rugăm să nu oferi date personale sensibile sau date de acces în aplicațiile bancare!