Formula 1: Lewis Hamilton FRUSTRAT din Cauza Mercedes, Anunturile Pilotului

Formula 1 Lewis Hamilton FRUSTRAT Cauza Mercedes Anunturile Pilotului

Formula 1 continua in aceasta perioada cu ultimele curse ale acestui sezon, insa Lewis Hamilton incepe sa-si arate frustrarea vis-a-vis de Mercedes, iar asta pentru ca pilotul britanic este foarte nemultumit de masina pe care o are la dispozitie, dar este neputiincios cand vine vorba despre rezolvarea problemelor pe care ea le are.

Formula 1 a continuat in 2023 cu un nou sezon foarte prost pentru Lewis Hamilon si echipa Mercedes, Max Verstappen iesind deja campion mondial, iar britanicul spune ca nu poate sa proiecteze masinile pe care i le pune la dispozitie echipa germana, nici sa ajute inginerii sa faca imbunatatirile necesare pentru a-i indeplini cererile.

Formula 1 este un sport extrem de competitiv, iar Lewis Hamilton stie foarte bine ca fara o masina care sa-i ofere performantele de care are nevoie, nu va reusi sa castige curse pentru a deveni din nou campion, el fiind totusi increzator in faptul ca in sezonul urmator Mercedes ii va oferi masina potrivita pentru a fi campion.

“Bouncing ne va însoți până la sfârșitul sezonului. Apare doar la unele curse și nu este nici pe departe la fel de rău ca anul trecut. Dar sunt încrezător că nu se va mai întâmpla anul viitor. Nu proiectez sau construiesc mașina și nu pot să stau la computer și să ajut inginerii să facă îmbunătățirile.

Cel mai bun lucru pe care îl pot face este să ofer cea mai bună performanță în weekend-urile curselor. Acum avem un proces de lucru mai bun decât oricând și George și cu mine ne implicăm mai mult. Suntem adesea prezenți la întâlnirile din fabrică și, prin urmare, putem răspunde la întrebările acelor ingineri care nu călătoresc la Marele Premiu.”