iOS 17.1 nu rezolvă problema închiderilor neașteptate pe timpul nopții

iOS 171 nu rezolvă problema închiderilor neasteptate timpul nopții

Actualizarea iOS 17.1 va fi lansată pentru public săptămâna viitoare, dar se pare că nu rezolva o problemă care face ca unele modele de iPhone să se oprească aleator noaptea. Aceasta întrerupe alarmele, oprește notificările și perturbă în general toate acțiunile pe care un iPhone ar trebui să le facă pe timp de noapte, sau dimineața.

Un număr foarte mare de oameni din întreaga lume a experimentat până în momentul de față această problemă. După cum prea bine știți, nu contează ce versiune a iOS 17 folisiți la ora actuală, pentru că problema se manifestă fără vreo logică, iar iOS 17.1 nu va aduce soluția pe care o așteaptă atât de multă lume în momentul actual.

Dacă iPhone-ul tău se deschide pe ecranul de blocare, cerând introducerea codului de acces dimineața, sau dacă o alarmă nu sună la ora corectă, este probabil să fi fost afectat de acest bug. În unele cazuri, iPhone-ul doar repornește, dar în alte situații se închide pentru mai multe ore. Se pare că această problemă afectează mai multe modele de iPhone, deși multe dintre reclamații provin de la utilizatorii de iPhone 15.

Pentru a vedea dacă iPhone-ul tău s-a oprit în timpul nopții, poți deschide aplicația Setări, naviga la Baterie și verifica starea de încărcare din ultimele 24 de ore. Dacă există un gol în grafic, înseamnă că iPhone-ul a fost oprit pentru o perioadă de timp.