ATENTIONARE a BRD România Emisă pentru TOȚI Clienții din Întreaga Țară

ATENTIONARE BRD România Emisă TOȚI Clienții Întreaga Țară

BRD Romania le aduce la cunoștință clienților din toata România o decizie extrem de importantă care îi vizează în cursul acestei zile, iar asta deoarece banca explică faptul că vor exista câteva modificări temporare în procesul de realizare a plăților interbancare. Această situație va afecta atât clienții proprii, cât și pe cei ai altor instituții bancare care doresc să inițieze transferuri către conturi deschise la BRD.

Concret, BRD Romania spune că, sâmbătă, 21 octombrie 2023, în intervalul orar 13:30 – 23:30, serviciul de plăți interbancare instant prin intermediul platformei YOU BRD va fi indisponibil. Astfel, toate plățile inițiate în acest interval vor fi procesate conform fluxului standard, urmând a fi finalizate în dimineața zilei de luni, 23 octombrie.

De asemenea, este important de menționat că și transferurile interbancare inițiate de clienții altor bănci către conturi BRD vor fi afectate. Acestea vor fi tratate, de asemenea, pe fluxul standard de către banca inițiatoare, iar sumele vor fi încasate efectiv în conturile destinate în următoarea zi lucrătoare, respectiv luni, 23 octombrie.

În toată perioada în care aceste lucrări de mentenanță vor avea loc,  BRD Romania va avea grijă ca toate datele clienților să fie păstrate în siguranta, iar tranzacțiile care sunt ințiate de către români vor fi procesate în ordinea în care au fost introduse în cadrul sistemelor sale, sau ale celor altor bănci.

BRD România nu desfașoară în mod normal lucrări de mentenanță, dar în aceeași măsură nu spune ce anume dorește să modifice la sistemele sale, astfel că nu știm cu siguranță ce fel de noutăți vor fi disponibile pentru noi după ce întregul proces va fi finalizat, deci rămâne să vedem ce va mai transmite banca.