Masurile Anuntate de Volodimir Zelenski pentru Armata Ucrainei in Plin Razboi

Masurile Anuntate de Volodimir Zelenski pentru Armata Ucrainei in Plin Razboi

Volodimir Zeleneski a anuntat masurile pe care armata Ucrainei le ia in momentul de fata pentru a face fata atacurilor constante care sunt lansate de catre armata rusa, aceasta parand sa-si fi intensificat eforturile pentru a crea probleme uriase pe frontul deschis in tara invadata.

Volodimir Zelenski spune ca soldatii ucrainieni vor lupta cu toata indarjirea pentru a continua sa apere tara in fata constantelor lovituri, care provoaca nu doar pagube materiale uriase, ci omoara oameni, sau ii ranesc, dar ajutorul din Occident continua sa vina pentru a sustine apararea.

“Accentul principal este frontul, apărarea noastră, acțiunile noastre, rezultatele noastre și sprijinul tuturor celor care se află în prezent în luptă, pe posturile de luptă, în poziții. În fiecare zi, avem nevoie de rezultate pentru Ucraina – pentru a rezista atacurilor rusești, pentru a elimina ocupanții și pentru a merge mai departe.

Fie că e cu un kilometru sau 500 de metri, dar înainte în fiecare zi, pentru a îmbunătăți pozițiile ucrainene, pentru a apăsa ocupanții. Acest lucru ne întărește starea. Motivează întreaga lume să ne ajute. Și demonstrează că teroarea Rusiei nu funcționează.

Și săptămâna viitoare va aduce mai multe oportunități pentru Ucraina – pentru apărarea noastră, pentru protecția noastră împotriva terorii rusești, pentru Formula noastră de pace, care continuă să unească lumea.

Mulțumesc tuturor celor din lume care ajută Ucraina! De asemenea, le mulțumesc tuturor din țara noastră care folosesc fiecare zi pentru a ne face pe toți, întregul popor ucrainean, mai puternici!”