iOS 17.1 Urmează să fie Lansat pentru iPhone în Cursul Acestei Zile

iOS 17.1 Urmează să fie Lansat pentru iPhone în Cursul Acestei Zile

iOS 17.1, iPadOS 17.1, macOS Sonoma 14.1, tvOS 17.1, watchOS 10.1 sunt așteptate cu nerăbdare de către clienții companiei Apple în momentul de față, iar în cursul acestei zile așteptarea ar trebui să ia sfărșit. Aceste actualizări ar fi programate a fi lansate în cursul acestei zile, după câteva săptămâni de testare beta. Conform tradiției, Apple intenționează să lanseze noile versiuni de software la ora 20:00, ora României.

Săptămâna trecută, compania a distribuit versiunile beta pentru lansare (RC) pentru toate actualizările de software. De obicei, Apple testează RC-urile pentru aproximativ o săptămână pentru a se asigura că nu există bug-uri majore care ar putea afecta dispozitivele. De această dată, avem și o confirmare a datei specifice de lansare datorită unui update în Franța.

iOS 17.1 în Franța include o funcție pentru reducerea nivelului de radiații al modelelor iPhone 12 atunci când sunt plasate pe o masă sau o altă suprafață. Grupul de reglementare francez ANFR a confirmat acum două săptămâni că se așteaptă ca actualizarea iOS 17.1 să fie disponibilă “până pe 24 octombrie.”

Deși iOS 17.1 nu va aduce aplicația Journal, aceasta include câteva funcții noi utile. Oferă opțiunea de a continua transferurile mari AirDrop prin internet odată inițiate, astfel încât, dacă trimiteți fișiere cuiva, puteți pleca în timp ce transferul este în desfășurare.

Există noi opțiuni pentru adăugarea melodiilor Apple Music la favorite, opțiuni pentru a menține ecranul aprins în modul StandBy și Screen Time ar trebui să funcționeze mai bine pe diferite dispozitive. De asemenea, sunt incluse mai multe corecturi de erori, așa că, dacă ați avut probleme cu căutarea în aplicația Mesaje sau cu imagini persistente pe noile modele iPhone 15, veți dori să descărcați actualizarea cât mai curând posibil.

Pentru utilizatorii de Apple Watch, watchOS 10.1 va aduce unele dintre cele mai bune funcții. Actualizarea include suport pentru NameDrop pentru partajarea rapidă a informațiilor de contact cu o altă persoană și adaugă funcția Double Tap pe cele mai recente modele. Double Tap permite utilizatorilor să-și lovească degetul arătător de degetul mare pentru a efectua acțiuni precum răspunsul la apeluri telefonice sau afișarea Smart Stack.

macOS Sonoma 14.1 include câteva corecturi de erori, iar dacă dețineți un HomePod original sau un HomePod mini, veți fi încântați să aflați că HomePod 17.1 adaugă funcția Enhance Dialogue pe aceste dispozitive. Când un HomePod este utilizat ca difuzor pentru Apple TV, funcția Enhance Dialogue reduce zgomotul de fundal și muzica atunci când se vorbește, astfel încât să puteți auzi mai bine ce se spune.