Vodafone: Instiintarea IMPORTANTA Transmisa pentru MILIOANE de Romani din Tara!

Vodafone le transmite o instiintare extrem de importanta milioanelor de clienti din Romania, iata ce spune grupul de telecomunicatii si ce trebuie sa stii.

Vodafone Instiintarea IMPORTANTA Transmisa MILIOANE Romani Tara

Vodafone, unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania la ora actuala, aduce in atentia milioanelor de clienti, dar si a milioanelor de romani, ceea ce trebuie sa stie in legatura cu retelele de telecomunicatii fixe si mobile prin care furnizeaza servicii in toata Romania.

Vodafone vorbeste mai jos despre calitatea serviciilor pe care le poate furniza pentru romani in momentul de fata, in foarte multe regiuni din tara, iar detalii suplimentare cu privire la tot puteti gasi direct pe website-ul companiei, asa ca merita sa va uitati acolo pentru toate informatiile oferite in mod oficial.

Vodafone GigaNetwork Fibra se lauda cu viteze de top

La Vodafone nu trebuie să alegi între acoperire sau viteză, deci nu ai dileme. Vodafone este cea mai bună rețea mobilă, conform certificării umlaut din martie 2023. Este rețeaua aleasă de peste 70% dintre bănci, companii de curierat și de energie electrică.

Calitatea rețelei s-a îmbunătățit în +300 de localități, iar acoperirea 4G a crescut cu 10% la nivel național, acoperind 97% din populație. Vodafone România își continuă investițiile în rețea, de peste 5 miliarde € din 1997 până acum.

Pentru al doilea an consecutiv, rețeaua Vodafone a primit certificarea “Best in test”, detalii aici , pentru cea mai bună calitate a rețelei mobile. S-a clasat cu 27 de puncte înaintea următorului operator. Vodafone s-a remarcat ca fiind cea mai bună rețea de voce și date mobile la nivel național, obținând cel mai mare punctaj pentru fiabilitatea rețelei mobile.

Ce este GigaNetwork Fibră ?

GigaNetwork Fibră este denumirea rețelei de internet fix a Vodafone România. Ne dorim să oferim cea mai bună experiență acasă, pentru serviciul de internet fix, prin intermediul mai multor tehnologii, cu viteze de descărcare de până la 1Gbps.

GigaNetwork Fibră a fost desemnată cea mai bună rețea fixă din România, Best in Test 2021, în urma măsurătorilor realizate de umlaut. umlaut este auditor german independent. Acesta a efectuat 5 milioane de teste pentru a măsura performanța rețelelor de internet fix din România. Concentrându-se pe experiența reală a utilizatorului, a testat viteza de descărcare, cea de încărcare, precum și latența.