BANCA Transilvania: IMPORTANTA Instiintare de Mare Interes pentru Toti Clientii din Romania

BANCA Transilvania transmite o importanta instiintare de mare interes pentru toti clientii, ce ajunge in atentia imediata a oamenilor chiar acum.

BANCA Transilvania IMPORTANTA Instiintare Mare Interes Toti Clientii Romania

BANCA Transilvania transmite o foarte importanta instiintare de mare interes pentru toti clientii din Romania, iar asta pentru ca in atentia lor imediata pune ceea ce ar trebui sa stie in legatura cu fraudele care sunt comise prin intermediul Facebook si au in centru falsele promisiuni de investitii cu profit mare.

BANCA Transilvania explica mai jos faptul ca, daca vreo pagina de pe reteaua de socializare Facebook ne promite profit foarte mare cu investitii minime, atunci exista sanse foarte mari sa fie nimic mai mult decat o frauda si trebuie sa fim extrem de vigilenti, sa nu facem vreo investitie, pentru a nu pierde banii.

Puteti vedea in explicatiile date de catre BANCA Transilvania, faptul ca este extrem de important sa nu ne incredem in promisiunile pe care le vedem pe pagini de pa Facebook, pe care nu le cunoastem, pentru ca riscam sa fim pacaliti de catre persoane de rea credinta, care nu vor decat sa ne faca rau.

BANCA Transilvania vine cu aceste atentionari pentru ca exista multi romani care pot fi pacaliti extrem de usor sa-si cedeze datele personale, sau chiar banii, asa ca e bine sa fim mereu vigilenti cu privire la ceea ce ni se aduce in atentie, mai ales daca este vorba despre investitii precum cele de mai jos.

Îmbunătățește-ți viața investind (o anumită sumă) în BT sau Cel mai bun program pentru a genera venituri cu un depozit minim – așa sună o serie de reclame false pe Facebook, care folosesc inclusiv imagini cu banca și cu reprezentanți ai Grupului BT, precum și brandul nostru (Banca Transilvania, BT Asset Management), făcând brand infringement.

De asemenea, vă îndeamnă să deschideți anumite linkuri, din diferite motive: să răspundeți la un chestionar, să aveți acces la o “platformă”. Nu sunt reclame generate de BT și întotdeauna le raportăm punctual.