Formula 1: Lewis Hamilton DEBUSOLAT, Anuntul TRANSANT privind Masina Mercedes

Formula 1 Lewis Hamilton DEBUSOLAT Anuntul TRANSANT Masina Mercedes

Formula 1 continua in acest weekend cu un nou mare premiu, insa Lewis Hamilton a ramas complet debusolat de masina Mercedes, si a facut un anunt transant dupa ce echipa germana a implementat o serie de modificari pentru monopostul pe care britanicul ar trebui sa il conduca in cadrul urmatoarelor curse la care va participa.

Formula 1 are reguli stricte in ceea ce priveste modificarile care pot fi facute pentru masinile conduse in cadrul curselor, iar la Austin Lewis Hamilton a fost eliminat din cauza modificarilor facute de catre Mercedes pentru propria masina, dar acum se pare ca sunt implementate inclusiv altele, pentru a nu aduce o noua descalificare.

Formula 1 impune aproape anual reguli noi pentru constructorii auto, iar Lewis Hamilton nu a avut parte de foarte multe descalificari pana in momentul de fata din cauza masinilor pe care le-a condus, asa ca ramane sa vedem in ce masura noile modificari implementate de catre Mercedes vor mai genera probleme, sau nu, pentru pilot.

“A fost o zi plină de provocări pentru mine, mașina se simțea complet diferită fata de Austin acum o săptămână și trebuie să înțelegem de ce. Nu am arătat cele mai competitive curse lungi, așa că ne-am concentrat pe încercarea diferitelor configurații. Pista de aici vine cu provocările sale, dar ne-am descurcat bine aici în anii precedenți.

Deci, nu suntem încă pe deplin acolo unde ne dorim să fim înainte de mâine, dar vom munci din greu peste noapte pentru a îmbunătăți și a face schimbările necesare. Mașina a arătat un ritm promițător în Austin și sunt încrezător că o putem aduce într-un loc bun aici și că avem destul loc să ne îmbunătățim.”