Aplicatia WhatsApp pentru iPhone si Android va avea o Noua Functie Complet Neasteptata

WhatsApp a decis să pregătească lansarea unei schimbări foarte importante pentru iPhone și Android, iată ce surpriză majoră a fost descoperită deja.

Aplicatia WhatsApp iPhone Android avea Noua Functie Complet Neasteptata

WhatsApp, una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie instant, este mereu în căutare de metode pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor săi. Recent, a fost descoperită o nouă funcționalitate așteptată cu nerăbdare: profilul alternativ. Această caracteristică aduce un plus de securitate și confidențialitate, permițând utilizatorilor să aibă un control mai mare asupra informațiilor pe care le împărtășesc.

Funcționalitatea profilului alternativ se va găsi în secțiunea de confidențialitate a setărilor aplicației WhatsApp și va permite utilizatorilor să configureze o fotografie și un nume diferite, care vor fi vizibile persoanelor care nu pot vedea informațiile lor principale de profil.

De exemplu, dacă doar contactele tale din WhatsApp pot vedea fotografia ta de profil, aceasta înseamnă că persoanele din afara listei tale de contacte nu o pot vedea, dar vor putea vedea fotografia ta de profil alternativă.

Este important de menționat că aceeași funcționalitate pentru WhatsApp Messenger va fi accesibilă și din secțiunea de profil a utilizatorului. Astfel, profilul alternativ acționează ca un scut protector, adăugând un nou strat de securitate și confidențialitate experienței utilizatorului.

Utilizatorii WhatsApp vor avea mai mult control asupra informațiilor pe care le împărtășesc, putând să-și configureze un profil alternativ și să aleagă informații diferite pentru viitor. Funcționalitatea profilului alternativ permite utilizatorilor să mențină un nivel mai ridicat de confidențialitate, configurând un profil diferit și alegând ce informații să fie vizibile.

Adăugând un nou strat de securitate, profilul alternativ servește ca un scut protector pentru informațiile utilizatorului. WhatsApp Messenger si-a facut o misiune din a proteja mai bine datele utilizatorilor sai, iar aceasta schimbare este menita sa ajute fix in acest sens, dupa ce va fi lansata in mod oficial.