Fortnite OG a fost Lansat cu Noul Capitol 4 de Epic Games, Surprizele URIAȘE Dezvaluite

Fortnite lanseaza sezonul OG cu surprize mari pentru jucatorii din intreaga lume, iata ce a dezvaluit Epic games despre noutatile pregatite.

Fortnite OG fost Lansat Noul Capitol 4 Epic Games Surprizele URIAȘE Dezvaluite

Ești pregătit să sari din nou pe Insula Originală în Fortnite Battle Royale Capitoul 4, Sezonul OG? “Fortnite OG” ne promite o călătorie nostalgică înapoi în timp, aducându-ne faza diferită a trecutului Battle Royale cu fiecare actualizare majoră, începând cu Sezonul 5 din Capitoul 1.

Sezonul 5: Întoarcerea la Originile Fortnite

Pe parcursul Sezonului 5, lumea Fortnite a asistat la un coliziune cosmică, iar acum, jucătorii se vor colizi cu toate aspectele originale ale jocului! Pregătește-te să (re)descoperi cărucioarele de cumpărături, ATK-uri (All Terrain Karts), Assault Rifle, Pump Shotgun și multe altele, atât în modul Battle Royale, cât și în Zero Build.

Arsenal Revigorat in Fortnite

Sezon cu sezon, în Fortnite vom vedea revenirea echipamentului deblocat – unele pentru un singur update, altele pentru mai multe sau chiar pentru tot restul Sezonului OG. Iată ce ne rezervă Sezonul 5: armatele colidează, iar jucătorii intră în coliziune cu ATK-uri! Redescoperă arme, capcane și vehicule care erau prezente în sezonul original 5. Assault Rifle, Pump Shotgun și Hunting Rifle sunt doar câteva dintre armele deblocate.

Nu doar armele vechi revin în acest sezon al Fortnite, ci si lucruri ca Damage Trap, Grappler și Boogie Bomb sunt de asemenea disponibile din nou. Și pregătește-te pentru plimbări pline de adrenalină: căruciorul de cumpărături și ATK sunt deblocate!

Frici și Delicii în Sezonul 6

Lacul Loot renaște în întunericul Fortnite odată cu hotfix-ul v27.00 de pe 9 noiembrie! Înfricoșează-ți adversarii cu arme care erau prezente în Sezonul 6, și bucură-te de Quadcrasher, Mounted Turret și multe altele! Înarmează-te cu elemente din loot pool-ul Sezonului 6, incluzând Double Barrel Shotgun, Clinger și Six Shooter – arma debutantă în Sezonul 6!

Înarmează-ți fortăreața Port-a-Fort din Fortnite cu Chiller Trap și finalizează-o cu Mounted Turrets. (Ai picioarele reci? Chiller Trap și Mounted Turret nu vor fi disponibile în Zero Build.)

Dacă te-au lăsat rece Chiller Traps, Sezoanele 7 și 8 au adus un biodomuri in Fortnite de zăpadă și Frosty Flights. După temperaturile pol-arrrr, pe Insulă au apărut tabere de pirați, și o gamă variată de echipamente de pirați gata de folosit.

Sezonul 9 ne-a adus viitorul, iar în Sezonul X lumea se destabiliza rapid! Dar nu îți face griji, Sezoanele 9 și X au adus o mulțime de moduri noi de a juca Fortnite, care vor reveni în hotfix-ul v27.11 din 23 noiembrie.