Volodimir Zelenski Vorbește despre Situația Serioasă a Războiului din Ucraina

Volodimir Zelenski Vorbește despre Situația Serioasă a Războiului din Ucraina

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a ținut un discurs emoționant și încurajator, adresat bravelor forțe armate și poporului ucrainean, în care și-a exprimat recunoștința și mândria față de toți cei care luptă pentru țară și libertate.

“Războinicii noștri. Recunoștința noastră. Cei care s-au distins în această zi. Direcția Vuhredar – puternica noastră brigadă mecanizată separată 72. Mulțumesc, băieți! Maryinka – parașutiștii brigăzii 79, bravo!

Direcția Avdiyivka – brigăzile mecanizate separate 31, 47, 53 și 110. Îi mulțumesc fiecărui soldat! Și direcția Kupiansk – brigăzile mecanizate separate 14 și 32, brigada separată de infanterie motorizată 57 – sunt mândru de voi, băieți! Și am încredere în voi – la fel ca pe 24 februarie. Sunt convins că Ucraina va câștiga cu siguranță. Fiti încrezători în voi înșivă.

Sunt mândru de toți cei care luptă pentru Ucraina, care distrug ocupanții, care restabilesc pozițiile noastre. Cei care sunt în tranșee chiar acum. Cei care sunt la posturile de luptă. Cei care instruiesc soldații noștri. Cei care produc arme, muniții și echipamente pentru Ucraina.

Cei care îi educă pe copiii noștri. Cei care tratează și salvează după atacuri. Cei care asigură o viață normală în orașele noastre. Cei care ne dau lumină. Toți cei care ne dau încredere – părinții noștri, copiii noștri… Cei care ne iubesc. Cei care se roagă pentru noi, pentru victorie.

Cei care ne ajută din toate colțurile lumii. Cei care au îndurat beciuri și ocupația – și nu s-au rupt. Toți cei care fac tot posibilul în fiecare zi pentru a elibera Ucraina și ucrainenii din captivitatea rusă.

Sunt mândru de voi, popor ucrainean! Sunt mândru de voi, soldat ucrainean! Glorie Ucrainei!”

author avatar
Redactia iDevice.ro